اصفهان- خبرنگار دنیای اقتصاد: اولین شعبه سبا (سامانه بدون پرسنل الکترونیکی) بانک تجارت بعدازظهر روز چهارشنبه گذشته طی مراسمی با حضور دکتر مجیدرضا داوری مدیرعامل بانک تجارت در دانشگاه اصفهان افتتاح شد. در این شعبه کلیه امور بانکی توسط مشتری و با بهره‌گیری از تجهیزات نصب شده انجام می‌شود.

دکتر مجید رضا داوری، مدیرعامل بانک تجارت در جریان افتتاح سامانه بدون پرسنل الکترونیکی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: خدمات قابل ارائه در شعب سبا بانک تجارت شامل برداشت وجه از طریق کلیه کارت‌های بانک عضو شبکه شتاب، انتقال وجه از حساب تجارت کارت به هر حسابی در بانک تجارت، پذیرش وجوه نقد و چک‌های مشتریان و واریز به حساب معرفی شده در بانک تجارت، ارائه اطلاعات در خصوص حساب‌ها و تسهیلات مختلف بانکی می‌شود.

وی افتتاح شعبه دانشگاه اصفهان را ششمین شعبه سبای بانک تجارت در کشور اعلام کرد و افزود: طی چهار سال آینده این شعب به یکصد واحد در کشور افزایش خواهد یافت.

وی اظهار امیدواری کرد با ترویج بانکداری الکترونیکی تا پنج سال آینده در کشور، مردم بتوانند ۷۰درصد از عملیات بانکی خود را در منزل انجام دهند.

وی افزود: با اجرای این طرح علاوه بر صرفه‌جویی در وقت مردم ۲۰درصد از حجم ترافیک شهری و در نتیجه ۲۰درصد مصرف سوخت در کشور کاهش خواهد یافت.

دکتر داوری همچنین در مراسم افتتاح این شعبه که با حضور مسوولان و مدیران شعب بانک تجارت استان اصفهان برگزار شد، طی سخنانی ضمن قدردانی از همکاران خود در اصفهان به ویژه آقای محسن زکی، مدیریت شعب بانک تجارت استان اصفهان گفت: آن چیزی که در کنار تجهیزات و امکانات و ساختمان برای ما اهمیت بیشتری دارد رضایت مشتریان است. وی تاکید کرد سرمایه اصلی ما مشتری ماست و باید همیشه حق را به مشتری داد.

وی کار کردن در پشت باجه‌های بانک را حساس‌ترین و اصلی‌ترین کار در بانک تجارت ذکر کرد و افزود: سرمایه‌بان بانک تجارت کارمندانی هستند که پشت باجه‌ها می‌نشینند و جوابگوی مشتریان هستند. وی خطاب به آنان گفت: حتی اگر یقین پیدا کردید که تقاضای مشتری بی‌جاست و باید جواب رد بدهید آن را به صورت کادوپیچی شده و محترمانه تقدیم دارید تا مشتری با رضایت برود. وی گفت: هیات‌مدیره و مدیرعامل و کارکنان ستادی بانک تلاش می‌کنند تا کار در خط اول که همان باجه‌ها است به خوبی انجام شود. مدیرعامل بانک تجارت از روسای شعب بانک‌های تجارت خواست تا به خط مقدم بانک اهتمام ویژه بورزند چون که رمز موفقیت و شکست بانک در خط مقدم آن است.