گروه بازار پول - اولین همایش بین‌المللی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت توسط پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و شرکت ملی انفورماتیک در روزهای ۳۰ بهمن و اول اسفندماه سال جاری در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود. ستاد خبری این همایش اعلام کرد، با توجه به اهمیت روزافزون بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت و نقش رو به رشد آن در نظام بانکی کشور، تصمیم به برگزاری این همایش گرفته شده است تا طی روزهای برگزاری به بررسی و تجزیه و تحلیل وضعیت فعلی و شرایط مطلوب این صنعت در ایران و جهان پرداخته شود.دکتر فرهاد نیلی دبیر این همایش ضمن اعلام موارد فوق، مهمترین هدف این همایش را آشنایی جامعه بانکی کشور با تحولات جدید در بانکداری الکترونیک و یکسان سازی تعاریف این حوزه و معرفی الگوها و زیرساخت‌های ملی و بین‌المللی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اعلام کرد و تصریح نمود که مدیران ارشد و میانی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری، کارشناسان اجرایی حوزه بانکداری الکترونیک و سایر علاقمندان این حوزه، مخاطبان این کنفرانس را تشکیل می‌دهند.دکتر فرهاد نیلی در زمینه محورهای اصلی این همایش اظهار کرد: بر اساس تصمیمات کمیته علمی، هشت محور اصلی برای آن در نظر گرفته شده است. ارزیابی تحولات در دهه گذشته، چشم‌انداز دهه پیش‌رو، چالش‌های پیش رو، سنجش کارآیی اقتصادی بانکداری الکترونیک و نظام پرداخت‌ها، چشم‌انداز بین‌المللی فناوری، بررسی روندهای مدیریت و فناوری اطلاعات،

نرم افزار‌های بانکی و ایده‌های نو، محورهای هشتگانه این همایش را تشکیل می‌دهند که لازم است مقالات علاقمندان بر مبنای این محور‌ها تهیه و برای دبیرخانه علمی ارسال شود.

بر اساس اظهارات دکتر فرهاد نیلی یکی از مهمترین بخش‌های این همایش کارگاه‌های تخصصی آن می‌باشد که تعداد آنها بالغ بر ۲۰ کارگاه خواهد بود. در این کارگاه‌ها موضوعات و محور‌های همایش و سایر مباحث مورد نیاز از حوزه بانکداری الکترونیک کشور با حضور مدیران و صاحب نظران داخلی و بین‌المللی مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. عناوین کارگاه‌ها و شرایط ثبت نام در آن‌ها نیز در وب سایت‌های دبیر خانه علمی و اجرایی به نشانی www.mbri.ac.ir/ebps و www.FSMcenter.com در دسترس علاقمندان قرار دارد.به‌علاوه، یکی دیگر از بخش‌های مهم این همایش، نمایشگاه تخصصی آن است که در فضایی بالغ بر ۶۰۰ متر مربع برگزار خواهد شد. در این همایش بانک‌ها، موسسات مالی و اعتباری و شرکت‌های مرتبط با موضوع همایش، خدمات و دستاوردهای خود را معرفی خواهند کرد.دبیر همایش در خصوص آخرین مهلت ارسال مقاله به این رویداد علمی و تخصصی اظهار کرد: در مرحله نخست آخرین فرصت برای ارسال خلاصه مقاله ۳۰ آبان ماه سال جاری پیش‌بینی شده بود که با توجه به تماس‌های علاقمندان، برای مدت ۱۵ روز نیز تمدید شده است. بنابراین مدیران، کارشناسان و اساتیدی که علاقمند به ارائه مقاله به این همایش هستند، می‌توانند خلاصه مقاله خود را حداکثر تا تاریخ ۱۵ آذر و اصل آن را تا پایان آذرماه به دبیرخانه علمی همایش ارسال نمایند.

در ضمن، خاطرنشان می‌شود آخرین مهلت ثبت نام برای سالن اصلی همایش و کارگاه‌های مربوطه ۳۰/۱۰/۹۰ و فرصت حضور در نمایشگاه تخصصی آن ۱۰/۱۰/۹۰ می‌باشد.

در پایان، دبیر این همایش از کلیه مدیران، کارشناسان و صاحب نظران داخلی و خارجی دعوت کرد تا با ارائه مقاله به این همایش و همچنین همراهی و همفکری در برگزاری آن، دست‌اندرکاران مربوطه را در برگزاری مطلوب این همایش یاری نمایند.