نرخ‌شکنی‌ها در صنعت بیمه بیش از گذشته انجام می‌شود

مهرـ مدیرکل دفتر امور مجامع بودجه و استان‌های وزارت بازرگانی با بیان اینکه در بین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی جایگاهی برای بیمه‌های خصوصی وجود ندارد افزود: توسعه فرهنگ بیمه در کشور یک ضرورت انکار ناپذیر است. یونس الستی درجلسه مجمع عمومی‌عادی سالانه بیمه مرکزی ایران با تاکید بر استفاده کردن از بیمه‌های روز دنیا گفت‌: گزارش‌های بیمه مرکزی از وضعیت عملکرد شرکت‌های بیمه نشان دهنده جای خالی پوشش‌های جدید بیمه در کشوراست.

وی ایجاد شرایط رقابت سالم بین شرکت‌های بیمه را نیازمند ایجاد شرایط اصولی ومنطقی در بیمه‌ها دانست و تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۸۰‌درصد صنعت بیمه کشور دولتی است بنابراین باید بستر برای رقابت سالم فراهم باشد.

مدیرکل دفتر امور مجامع بودجه و استان‌های وزارت بازرگانی با بیان اینکه در بین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های دولتی جایگاهی برای بیمه‌های خصوصی وجود ندارد افزود: توسعه فرهنگ بیمه در کشور یک ضرورت انکار‌ناپذیر است.

وی گفت : سرانه ۳/۱‌درصدی حق بیمه ایران باعث شده که ایران دارای پایین‌ترین سرانه‌ها در صنعت بیمه در میان کشورهای خاورمیانه باشد.

الستی در بخش دیگری از سخنانش افزود: بیمه کشور در جایگاه مطلوبی قرار ندارد که امید است با توسعه فرهنگ بیمه ارتقا یابد. وی بازنگری در وظایف بیمه مرکزی و نرخ‌های بیمه را الزامی ‌دانست و گفت: در حال حاضر نرخ شکنی‌ها در صنعت بیمه کشور بیش از گذشته صورت می‌گیرد.

مدیرکل دفتر امورمجامع بودجه و استان‌های وزارت بازرگانی برپرداخت به موقع خسارت‌های بیمه‌ای تاکید کرد و اظهار داشت : ساماندهی سرمایه‌گذاری‌های بیمه مرکزی و سایر شرکت‌های بیمه با توجه به رکود سرمایه‌گذاری‌ها در بورس الزامی‌است.

وی بر افزایش پرتفوی شرکت‌های بیمه در قالب سرمایه‌گذاری‌ها تاکید کرد و افزود: با کاهش نرخ‌ها وضعیت نامطلوبی برای شرکت‌های بیمه پیش‌بینی می‌شود.

الستی با اشاره به برخی تخلفاتی که در صنعت بیمه کشور صورت می‌گیرد گفت: طرح جامع بیمه الکترونیک برای کاهش میزان تخلفات لازم به نظر می‌رسد.

مدیرکل دفتر امور مجامع بودجه و استان‌های وزارت بازرگانی یکی از مشکلات را عدم پرداخت به موقع خسارت‌ها دانست و بر اعلام رسمی‌طرح بیمه عیوب پنهان ساختمان که نرم افزارهای آن نیز تهیه شده تاکید کرد.