کارنامه دو ساله «اصلاحات اقتصادی»
در حالی که عمر دولت یازدهم به نیمه خود رسیده، وضعیت اقتصاد ایران و عملکرد دولت در سطوح خرد و کلان مورد توجه بسیاری از تحلیلگران و خبرگان اقتصادی قرار گرفته است. این دولت که یکی از اولویتهای اصلی خود را بهبود شرایط اقتصاد و رفع مشکلات و نابسامانیها و اصلاح ساختارها قرار داده بود، در حالی وارد سومین سال فعالیت خود میشود که هنوز اقتصاد ما با مشکلات زیادی در زمینههای مختلف دست و پنجه نرم میکند. بسیاری معتقدند این دولت میراثدار مشکلات و اشتباهات دولت گذشته است و از درآمدهای نفتی بیسابقهای که در آن زمان به درستی هزینه نشده سخن میگویند.
در حالی که عمر دولت یازدهم به نیمه خود رسیده، وضعیت اقتصاد ایران و عملکرد دولت در سطوح خرد و کلان مورد توجه بسیاری از تحلیلگران و خبرگان اقتصادی قرار گرفته است. این دولت که یکی از اولویتهای اصلی خود را بهبود شرایط اقتصاد و رفع مشکلات و نابسامانیها و اصلاح ساختارها قرار داده بود، در حالی وارد سومین سال فعالیت خود میشود که هنوز اقتصاد ما با مشکلات زیادی در زمینههای مختلف دست و پنجه نرم میکند. بسیاری معتقدند این دولت میراثدار مشکلات و اشتباهات دولت گذشته است و از درآمدهای نفتی بیسابقهای که در آن زمان به درستی هزینه نشده سخن میگویند. این عده بیان میکنند با توجه به حجم مشکلات و عمق ضعفهایی که در سیستم اقتصادی کشور سالهاست وجود دارد نباید از دولت انتظار معجزه داشت.
در مقابل عدهای اعتقاد دارند توقعی که از تیم اقتصادی و کارشناسان این دولت میرفت، بیش از این بوده و باید فرآیند اصلاحات سریعتر و حساب شدهتر در پیش گرفته شود. به همین منظور قصد داریم در پرونده امروز باشگاه اقتصاددانان، عملکرد دولت روحانی را در زمینه اصلاحات مورد نیاز حوزههای مختلف اقتصادی اعم از بخش پولی و بانکی، مالیاتی، ارزی و ... مورد بررسی قرار دهیم و نظر کارشناسان را در ارتباط با اقدامات انجام شده، دستاوردها و ناکامیهای دولت یازدهم در طول دو سال گذشته، جویا شویم.
ارسال نظر