پرسش امروز
صنعتیسازی مسکن در ایران
موضوع امروز صفحه باشگاه اقتصاددانان به «صنعتیسازی مسکن» اختصاص دارد. صنعتیسازی ساختمان در ایران دارای دو سابقه زمانی نهچندان بلندمدت است. یکبار در دهه۵۰، این رشته صنعتی مورد توجه سرمایهگذاران ساختمانی قرار گرفت که ماحصل این شیوه ساختوساز به احداث تعدادی شهرک مسکونی نظیر اکباتان منجر شد.
یکبار هم در سالهای ۸۸ تا ۹۰، با تصویب هیاتدولت، تسهیلاتی برای حمایت بخشخصوصی در راهاندازی کارخانههای تولید قطعات پیشساخته ساختمان اختصاص یافت که در نتیجه آن، نزدیک به ۳۰ کارخانه با تکنولوژیهای مختلف صنعتیسازی تاسیس شد اما محصولات این کارخانهها در سالهای اخیر، جز در مسکنمهر، وارد شهرها نشد!طبق مصوبه دولت قبل قرار بود سنتیسازی- استفاده از گچ و خاک و سیمان پای پروژه- به صنعتیسازی تغییر چهره دهد و بخش عمده ساختمانها در کارخانهها تولید و در محل پروژه مونتاژ شوند.
موضوع امروز صفحه باشگاه اقتصاددانان به «صنعتیسازی مسکن» اختصاص دارد.صنعتیسازی ساختمان در ایران دارای دو سابقه زمانی نهچندان بلندمدت است. یکبار در دهه۵۰، این رشته صنعتی مورد توجه سرمایهگذاران ساختمانی قرار گرفت که ماحصل این شیوه ساختوساز به احداث تعدادی شهرک مسکونی نظیر اکباتان منجر شد.
یکبار هم در سالهای ۸۸ تا ۹۰، با تصویب هیاتدولت، تسهیلاتی برای حمایت بخشخصوصی در راهاندازی کارخانههای تولید قطعات پیشساخته ساختمان اختصاص یافت که در نتیجه آن، نزدیک به ۳۰ کارخانه با تکنولوژیهای مختلف صنعتیسازی تاسیس شد اما محصولات این کارخانهها در سالهای اخیر، جز در مسکنمهر، وارد شهرها نشد!طبق مصوبه دولت قبل قرار بود سنتیسازی- استفاده از گچ و خاک و سیمان پای پروژه- به صنعتیسازی تغییر چهره دهد و بخش عمده ساختمانها در کارخانهها تولید و در محل پروژه مونتاژ شوند.در این صفحه، استادان و صاحبنظران حوزه مسکن و همچنین مسوولان سابق و فعلی این بخش، وضعیت کنونی این رشته را بررسی کردهاند.
ارسال نظر