شماره روزنامه ۶۰۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۴ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۱۴

  • انتفاع فراموش‌شده مرزنشینان

    دنیای اقتصاد: نشست صحن علنی دو روز گذشته مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف؛ رئیس مجلس شورای‌اسلامی، با حضور ۲۰۵ نفر از نمایندگان برگزار شد. عضو هیات‌رئیسه مجلس دستور کار صحن را قرائت کرد و علاوه بر ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری درباره طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی، گزارش کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد لایحه دو فوریتی ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی) و ایجاد اشتغال پایدار مرزنشینان اعاده شده شورای‌نگهبان نیز در دستور کار قرار گرفت.
  • تلاش بخش‌خصوصی برای مشارکت در تدوین اساسنامه سازمان غذا و دارو

    دنیای‌اقتصاد: پس از آنکه به موجب برنامه هفتم توسعه، دولت مکلف به تهیه اساسنامه سازمان غذا و دارو شد، کمیسیون اقتصاد سلامت اتاق بازرگانی تهران نیز ششمین جلسه خود را به این موضوع اختصاص‌داد تا نظرات بخش‌خصوصی در ارتباط با اساسنامه این سازمان را به سیاستگذاران منعکس کند.
  • درخواست انتشار آیین‌نامه اجرایی ‌ریال آف‌‌‌‌‌‌شور برای بهره‌‌‌‌‌‌مندی صادرکنندگان

    دنیای‌اقتصاد: رئیس‌‌‌‌‌‌کل بانک‌مرکزی به‌تازگی از عملیاتی‌شدن طرح «ریال آف‌‌‌‌‌‌شور» تا پایان سال‌خبر داده و رئیس اتاق ایران با قدردانی از این اقدام، انتشار آیین‌نامه اجرایی این طرح را برای بهره‌‌‌‌‌‌مندی صادرکنندگان خواستار شد. ارزهای آف‌‌‌‌‌‌شور، ابزارهایی هستند که برخی کشورها با هدف توسعه استفاده از پول ملی در تجارت و همچنین مدیریت مصارف ارزی خود به‌کار می‌گیرند و در ایران نیز طبق اظهارات رئیس‌‌‌‌‌‌کل بانک‌مرکزی، طراحی و استفاده از این ابزار برای تسهیل تجارت با همسایگان در دستور کار قرار گرفته‌است.
  • اختلال در شفافیت بازار برنج

    دنیای‌اقتصاد: دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین‌‌‌‌‌‌کنندگان برنج ایران گفت: سال‌ها است که بازار برنج کشور از عدم‌شفافیت رنج می‌برد و به دلیل در دسترس نبودن آمار و اطلاعات درست، اظهارنظرهای متناقض، بازار را تحت‌تاثیر تبعات منفی قرار داده‌‌‌‌‌‌است. به گزارش روابط‌عمومی انجمن تولیدکنندگان و تامین‌‌‌‌‌‌کنندگان برنج ایران، مسیح کشاورز افزود: ساختار اقتصاد بازار در کشور به‌گونه‌ای است که همواره بخش‌خصوصی دولت را در مدیریت بازار و تامین و توزیع کالا همراهی کرده و زمانی بخش‌خصوصی می‌تواند بازیگر اصلی این میدان شود که اولا در تعامل و همراهی با دولت به این مهم دست پیداکند، نه از مسیر تقابل و انتقاد به دولت و در‌مرتبه بعدی بخش‌خصوصی باید توان وظرفیت بر عهده گرفتن مسوولیت مدیریت و تنظیم‌بازار را داشته‌باشد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر