وضعیت میانگین تعرفههای وارداتی در سال ۹۵
اقتصاد نیوز: معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت میانگین نرخ تعرفههای وارداتی ایران را در سالجاری ۸/ ۱۸ درصد اعلام و پیشبینی کرد که در سال آینده این میزان کاهش یابد.
سیدابراهیم حسینیکلاته درباره تغییرات واردات ایران در ۸ ماهه سال جاری گفت: در ۸ ماه سال ۹۳ واردات کشور ۳۳ میلیارد دلار بود که این رقم در ۸ ماهه امسال به ۲۶ میلیارد دلار کاهش یافت. این موضوع به این معنا است که در ۸ ماه سالجاری میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد کاهش داشته است.
اقتصاد نیوز: معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت میانگین نرخ تعرفههای وارداتی ایران را در سالجاری ۸/ ۱۸ درصد اعلام و پیشبینی کرد که در سال آینده این میزان کاهش یابد.
سیدابراهیم حسینیکلاته درباره تغییرات واردات ایران در ۸ ماهه سال جاری گفت: در ۸ ماه سال ۹۳ واردات کشور ۳۳ میلیارد دلار بود که این رقم در ۸ ماهه امسال به ۲۶ میلیارد دلار کاهش یافت. این موضوع به این معنا است که در ۸ ماه سالجاری میزان واردات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد کاهش داشته است. این کاهش در راستای مدیریت منابع ارزی کشور و محدودیت واردات غیرضروری بوده است. وی با تاکید بر اینکه کالاهای مصرفی و لوکس حجم قابل توجهی از واردات کشور را در سالهای گذشته به خود اختصاص داده بود، اظهار کرد: در سال جاری با مدیریت صورت گرفته در حوزه منابع ارزی واردات این اقلام بهصورت محسوسی کاهش یافته است. معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت با اشاره به نرخ میانگین تعرفههای وارداتی در سال جاری گفت: میانگین نرخ تعرفه در سالجاری ۸/ ۱۸ درصد بوده است و پیشبینی میشود با توجه به تمهیدات بهعمل آمده و تغییرات پلکانی، تعداد طبقات تعرفهای در سال آینده کاهش یابد و از این طریق شاهد کاهش میانگین نرخ تعرفه باشیم. حسینیکلاته افزود: در حال حاضر تعداد طبقات تعرفهای ۱۰ طبقه است که طبق برنامهریزیها این تعداد در سال ۹۵ به ۸ طبقه و در سال ۹۶ به ۶ طبقه کاهش خواهد یافت. وی درباره استفاده از سامانه پنجره واحد تجاری نیز گفت: با تمهیداتی که برای ارتقای رتبه کسب و کار کشور و تسهیل تجارت بهخصوص پس از برجام اتخاذ شده است صدور مجوزها و گواهیهای مربوط به صادرات و واردات کالاها بهصورت الکترونیکی و از طریق پنجره واحد تجاری صورت میپذیرد. حسینیکلاته در پایان عنوان کرد: در حال حاضر ثبت سفارش بیش از ۲ هزار ردیف تعرفه کالایی بهصورت خودکار و هوشمند و بدون نیاز به تایید کارشناسی انجام میشود و حذف مرحله کارشناسی برای بسیاری از ردیفهای تعرفهای جدید نیز در دست اقدام است.
ارسال نظر