راهاندازی سامانه یکپارچه گزارشهای آماری
شاتا: سامانه یکپارچه گزارشهای آماری با نظارت معاونت برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت راهاندازی شد. حسین ابوییمهریزی، معاون برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام این خبر اظهار کرد: آمار و اطلاعات صنعت، معدن و تجارت به دو قسمت، بخش صنعت، معدن وتجارت و سازمان صنعت، معدن و تجارت تقسیمبندی شده که بخش صنعت، معدن و تجارت شامل اطلاعاتی از قبیل «میزان تولید، حجم تجارت و میزان توزیع» و سازمان صنعت، معدن وتجارت شامل اطلاعاتی از قبیل «مجوزهای صادره، خدمات ارائه شده به بنگاهها، اقدامات معاونتها و سازمانها» است و در این رابطه سعی شده اطلاعات بخش و سازمان از مبادی تولید اطلاعات دریافت شود.
شاتا: سامانه یکپارچه گزارشهای آماری با نظارت معاونت برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت راهاندازی شد. حسین ابوییمهریزی، معاون برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اعلام این خبر اظهار کرد: آمار و اطلاعات صنعت، معدن و تجارت به دو قسمت، بخش صنعت، معدن وتجارت و سازمان صنعت، معدن و تجارت تقسیمبندی شده که بخش صنعت، معدن و تجارت شامل اطلاعاتی از قبیل «میزان تولید، حجم تجارت و میزان توزیع» و سازمان صنعت، معدن وتجارت شامل اطلاعاتی از قبیل «مجوزهای صادره، خدمات ارائه شده به بنگاهها، اقدامات معاونتها و سازمانها» است و در این رابطه سعی شده اطلاعات بخش و سازمان از مبادی تولید اطلاعات دریافت شود. ابویی مهریزی تصریح کرد: در فاز اول این پروژه اهم اقلام آماری برای هر معاونت، سازمانهای تابعه و دفاتر مستقل تعیین و در سامانه پیادهسازی شده تا جمعآوری شوند که در فازهای بعدی همه اقلام آماری به صورت یکپارچه در این سامانه پیادهسازی و آمار آنها جمعآوری خواهد شد.
معاون برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: اقلام آماری که به صورت برخط و سیستمی تولید میشوند (مانند مجوزهای صنعتی و معافیتهای گمرکی در سامانه بهینیاب یا سامانه ثبت سفارش) به صورت برخط با این سامانه در ارتباط خواهند بود که جداول مرتبط نیز به صورت سیستمی تکمیل خواهد شد و هیچ سازمان یا معاونتی در تهیه آنها نقشی نخواهد داشت و اقلامی که امکان تهیه آنها به صورت سیستمی وجود ندارد، از طریق نفرات تعیین شده در معاونتها، سازمان تابعه یا سازمان استانی باید در بازههای زمانی تعریف شده تکمیل شود تا امکان ارائه گزارشها فراهم باشد.
معاون برنامهریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با توجه به اینکه ضرورت دارد اقلام آماری این سامانه به صورت استاندارد تعریف شوند، شناسنامه اقلام آماری برای کلیه اقلام تهیه میشود تا برداشتهای متفاوت از اقلام آماری صورت نپذیرد و اختلافات آماری ایجاد نشود.
به گفته وی جلسات آموزشی و توجیهی همکاران تعیین شده در سازمانها و معاونتها به منظور آشنایی با سامانه و نحوه تکمیل اقلام آماری برگزار شده و جلسات دیگری نیز در حال برگزاری است. ابویی مهریزی اظهار کرد: با تکمیل این طرح، بخش صنعت، معدن و تجارت به صورت دقیق و اثربخش مورد پایش و ارزیابی قرار خواهد گرفت که در تصمیمسازیها و تصمیمگیریها تعیینکننده و موثر خواهد بود.
ارسال نظر