تجارت ده‌ماهه ایران و آمریکا از ۲۰۰میلیون دلار گذشت

مبادلات تجاری آمریکا با ایران در ده ماه نخست سال ۲۰۰۶ به ۳/۲۰۵میلیون دلار رسید.

به گزارش دفتر آمار آمریکا، حجم مبادلات این کشور با ایران در ده ماه نخست سال ۲۰۰۶ به میزان هفت‌درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کاهش یافت و به ۳/۲۰۵میلیون دلار رسید. مبادلات تجاری ایران و آمریکا در ده ماه نخست سال ۲۰۰۵، ۵/۲۱۹میلیون دلار اعلام شده بود. بر اساس این گزارش صادرات آمریکا به ایران در ده ماه نخست سال ۲۰۰۶ به ۸/۷۳میلیون دلار و واردات این کشور از ایران در همین مدت به ۵/۱۳۱میلیون دلار رسید. تراز تجاری دو کشور در ده ماه نخست سال ۲۰۰۶، به میزان ۸/۵۷میلیون دلار به نفع ایران بوده است. بودجه ۸۶ و ۷۳۲میلیارد تومان جوایز و مشوق‌های صادراتی

به‌منظور تامین کسری منابع مربوط به جوایز و مشوق‌های صادراتی سال ۸۴ و ۸۵ و نیز پیش‌بینی بودجه مربوط به سال آینده، در مجموع حدود ۷۳۲‌میلیارد تومان در تبصره لایحه بودجه سال ۸۶ گنجانده شده است.

رییس سازمان توسعه تجارت، در گفت‌وگو با «خبرگزاری مهر»، با بیان این مطلب درخصوص جوایز صادراتی سال ۸۶، گفت: شورای عالی توسعه صادرات در مصوبه‌ای از سازمان مدیریت خواست تا مبلغ ۳‌هزار و ۲۸۵‌میلیارد ریال اعتبار برای جوایز و مشوق‌های صادراتی در لایحه بودجه سال آینده بگنجاند. مهدی غضنفری، با بیان این که سازمان توسعه تجارت خواستار تخصیص اعتبار برای تامین کسری بودجه این سازمان بابت اجرای تعهدات به صادرکنندگان شده است، افزود: کسری قطعی تعهدات به صادرکنندگان برای سال ۸۴ و سنوات قبل یک‌هزار و ۵۰۲‌میلیارد ریال است.

ویتنام یک ماه دیگر به WTO می‌پیوندد

گروه بازرگانی- ویتنام در یازدهم ژانویه سال ۲۰۰۷، رسما به عنوان یکصد و پنجاهمین عضو سازمان تجارت جهانی وارد این سازمان می‌شود.

به گزارش رویتر از ژنو، ویتنام پس از چین، از سریع‌ترین رشد اقتصادی در جهان برخوردار است اما درآمد سرانه مردم در این کشور که ۸۳میلیون نفر جمعیت دارد در سال ۲۰۰۶ فقط ۷۲۰دلار برآورد شده است.همچنین تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۰۶، ۶۱میلیارد دلار تخمین زده شده که نشانگر رشد ۲/۸درصدی آن در این سال است، اما پیش‌بینی می‌شود نرخ رشد GDP این کشور در سال ۲۰۰۷ به ۵/۸درصد افزایش یابد.