مردم طعم واقعی نان را خواهند چشید

گروه بازرگانی - معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی و رییس مرکز پژوهش‌های وزارت بازرگانی از تدوین ۶ بسته در راستای اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها خبر داد و گفت: بسته ذخیره سازی، بسته سیاستی گندم، آرد و نان، بسته بازرسی و نظارت در لایه‌های مردم، اصناف و دولت، حمایت از صادرات غیرنفتی، بسته حمایت از واحدهای تولید نان به روش صنعتی با همکاری وزارت صنایع و بسته حمایت از واحدهای صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی در وزارت بازرگانی تدوین شده است. محمود دودانگه در نشست خبری برگزاری نخستین همایش نهضت کاهش قیمت تمام شده کالا و خدمات، در پاسخ به این پرسش که بسته حمایتی گندم، آرد و نان شامل چه مواردی است، توضیح داد : حمایت از مصرف‌کنندگان نان به صورت مستقیم، توزیع آرد به قیمت واحد در میان کلیه صنوف، نانوایان و صنعت، عرضه نامحدود آرد به خبازی‌ها برای تولید به هر اندازه و عدم وجود محدودیت برای صدور مجوز به واحدهای پخت نان از مواردی است که در این بسته پیش‌بینی شده است.

به گفته دودانگه، قیمت نان در واحدهای آزادپز، آرد ماکارونی و شیرینی‌پزی پایین خواهد آمد و مردم طعم واقعی نان را بعد از اجرای هدفمند کردن یارانه‌ها احساس خواهند کرد.

دودانگه در ادامه با اشاره به اینکه موسسه مطالعات و پژوهش‌های وزارت بازرگانی تحقیق گسترده ای در مورد تاثیر نرخ ارز بر متغیرهای کلان اقتصادی انجام داده است، پیشنهاد ارز ۱۷۰۰ تومانی به دولت را تکذیب کرد وافزود: این مطالعات باید در حوزه‌های مختلف یکپارچه شود و فعلا نیازی به انتشار آن نیست.

این مقام مسوول در خصوص عدم هماهنگی میان دستگاه‌ها در طرح مدیریت واردات و ایجاد رانت برای اعطای مجوز واردات نظیر افزایش شدید واردات خودرو در بهمن و اسفند ماه سال گذشته و توقف واردات این کالا در سال جاری یا ممنوعیت واردات محصولات کشاورزی گفت: همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی بر اساس اختیارات قانونی خود عمل کردند، هر چند که می شد این اقدامات با هماهنگی بیشتر صورت گیرد، اما الان این هماهنگی بین دستگاه‌ها

وجود دارد. نخستین همایش ملی کاهش قیمت تمام شده ۲۶ مهر ماه سال جاری با محور بررسی و تبیین عوامل اثر گذار در کاهش قیمت تمام شده، عوامل خرد نظیر تکنولوژی و ساختار نیروی انسانی و معرفی بنگاه‌های موفق در کاهش قیمت تمام شده آغاز به کار خواهد کرد.