در نامه اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف به رییسجمهور عنوان شد
تغییر مدیریت به ضرر صنعت فرش است
رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: واگذاری مرکز ملی فرش ایران و صنعت فرش به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نیاز به بررسی کارشناسانه دارد. در همین حال رییس اتحادیه صادرکنندگان فرش دستباف از ارسال نامه به رییسجمهور مبنی بر مخالفت با این خواسته سازمان میراث فرهنگی خبر داد. فیصل مرداسی، رییس مرکز ملی فرش ایران، در گفتوگو با «موج» پیرامون درخواست سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر واگذاری مرکز ملی فرش ایران به این سازمان اظهار داشت: در بحث واگذاری یا عدم واگذاری مرکز ملی فرش ایران، باید به این نکته توجه داشته باشیم که اقدامات ما در هنر- صنعت فرش موجب رشد و ارتقای این صنعت کشور شود.
به گفته مرداسی، کسانی که خواستار واگذاری صنعت فرش به میراث فرهنگی و گردشگری هستند، باید ادله خود را برای ارائه این طرح بیان کنند.
رییس مرکز ملی فرش ایران افزود: اگر ادله این گروه مثبت باشد، به طور قطع ما با واگذاری صنعت فرش به بخش گردشگری موافقت خواهیم کرد؛ در غیر این صورت دیدگاه ما نسبت به این واگذاریها منفی است.
مرداسی در واکنش به این سوال که چرا شما مانند وزیر بازرگانی از عدم واگذاری مرکز ملی فرش و صنعت فرش که بخشی از وزارت بازرگانی است با قاطعیت دفاع نمیکنید و آیا این امر نشانه این نیست که مسوولان بازرگانی ضعف عملکرد در صنعت فرش را پذیرفتهاند، تصریح کرد: در این رابطه چه چیزی میتوان گفت؟ فقط باید بگویم که معتقد به کار کارشناسی هستم.
از سوی دیگر، رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف از ارسال نامهای به رییسجمهوری، مبنی بر مخالفت این اتحادیه با واگذاری مرکز ملی فرش ایران به سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خبر داد.
اکبر هریسچیان گفت: در این نامه براین موضوع که هر گونه تغییر مدیریت فرش دستباف در زمان کنونی به ضرر این هنر صنعت تمام میشود، تاکید شده است.
هریسچیان به شرایط کنونی رکود اقتصادی در جهان، تورم موجود و اثرات احتمالی اجرای قانون هدفمندسازی یارانهها بر قیمت فرش دستباف در بازارهای جهانی اشاره کرد و گفت: فرش پرچم دوم جمهوری اسلامی ایران در دیگر کشورها به شمار میآید و هرگونه تصمیم غیر کارشناسی آسیب بزرگی به آن میزند.
رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ادامه داد: هرچند در طول فعالیت مرکز ملی فرش دستباف انتقادهایی به نحوه مدیریت بوده یا اینکه مسائل و مشکلاتی به وجود میآمد؛ اما مهم آن بود که تلاشهای بسیاری از سوی مسوولان دولتی و بخش خصوصی در جهت تعامل بیشتر و حل مشکلات این بخش و برگزاری نمایشگاهها صورت گرفته که به طور قطع اگر قرار باشد، مدیریتها تغییر کند، گویی که تمام زحمات هدر رفته است.
هریسچیان سپس نگاه تخصصی رییس جدید مرکز ملی فرش را مهم ارزیابی کرد و گفت: این وضعیت ما را به بهبود وضعیت فرش دستباف امیدوار کرد؛ اما این شایعات نگرانکننده است.
ارسال نظر