مصرفکننده داخلی، هدف کاهش تعرفه واردات کالا
معاون وزیر بازرگانی در گفتوگو با ایرنا تاکید کرد: دولت باید به عنوان نهاد مسوول و پاسخگو ضمن رفع نیازمندیهای تولید، در برابر مصرفکننده پاسخگو باشد.
طرحهای پیشنهادی برخی وزارتخانهها از جمله بازرگانی، مبنی بر کاهش تعرفه واردات کالا، با هدف حمایت از مصرفکننده داخلی صورت میگیرد.
معاون وزیر بازرگانی در گفتوگو با ایرنا تاکید کرد: دولت باید به عنوان نهاد مسوول و پاسخگو ضمن رفع نیازمندیهای تولید، در برابر مصرفکننده پاسخگو باشد. مهدی غضنفری با بیان اینکه تاکنون نشستهای کارشناسی متعدد در خصوص کاهش اقلام پیشنهادی برگزار شد، با اشاره به مصوبات اسفند ماه گذشته کمیسیون ماده یک و کاهش تعرفه ۲۸۲قلم کالا گفت: حمایت از مصرفکننده هدف اصلی کاهش تعرفهها است.
غضنفری گفت: اگر مشاهده میشود که پس از سالها هنوز مصرفکنندگان از قیمت کالاها و خدمات ناراضی هستند و قیمتها بالا است باید در مورد سیاستها تجدیدنظر کرد.
وی با استناد به افزایش روزافزون قیمتهای جهانی گفت: درحال حاضر بسیاری با استفاده از ابزار تعرفه و کاهش آن از مصرفکننده نهایی حمایت میکنند.
به گفته وی، دسترسی آسان به بازار، ممانعت از افزایش قاچاق و کنترل مرزها از جمله نشانههای کاهش تعرفه است.
وی درعین حال گفت: همزمان با کاهش تعرفه واردات و واقعی شدن قیمت کالاها و خدمات، تولیدکننده قادر میشود کالای خود را به قیمت واقعی روانه بازار کند. غضنفری به نظام تعرفهای سازمان جهانی تجارت اشاره کرد و گفت: در نظام کالا و خدمات این سازمان نظام تعرفهای پایین است و تنها در برخی کالاها و آن هم به صورت موقت، تعرفه بالا نگه داشته میشود.
معاون وزیر بازرگانی، از تاثیر غیرمستقیم برنامه تحول اقتصادی کشور روی بخش صادرات خبر داد و جهت دار شدن یارانهها را عمدهترین هدف این برنامه برشمرد.
ارسال نظر