نمایه
بالا و پایین شدن قیمتها در آبان ماه
به گزارش «فارس»، در گروه محصولات کشاورزی و غذایی، بیشترین کاهش قیمت مربوط به جوجه یک روزه گوشتی است که ۱۱درصد بوده است.
بررسی رسمی یک نهاد دولتی پیرامون قیمت ۴۹ قلم کالا در کشور نشان میدهد که در هفته سوم آبان نسبت به هفته اول همین ماه، از بین ۴۹ قلم کالا، بهای یک کالا بدون تغییر، ۱۳ کالا با کاهش، ۱۲ کالا با افزایش تا ۱درصد و ۲۳ کالا با افزایش قیمت مواجه بوده است.
به گزارش «فارس»، در گروه محصولات کشاورزی و غذایی، بیشترین کاهش قیمت مربوط به جوجه یک روزه گوشتی است که ۱۱درصد بوده است. در این گروه بالاترین افزایش قیمتها به ترتیب مربوط به سبوس گندم ۹/۴درصد و گوجه فرنگی ۷/۴درصد است. در گروه محصولات فلزی و معدنی، سیمان خاکستری تیپ ۲ فله با ۲/۰درصد بیشترین میزان کاهش قیمت را نشان میدهد. در این هفته متوسط قیمت انواع آهنآلات اعم از تیرآهن، میلگرد و نبشی بین ۲/۴درصد تا ۶/۷درصد افزایش یافته است. همچنین متوسط قیمت گوشت گوساله مخلوط و گوشت گوسفندی مخلوط به ترتیب ۶/۰ و ۳/۱درصد افزایش و قیمت گوشت مرغ ۳/۰درصد کاهش داشته است. همچنین قیمت تخم مرغ نیز ۴/۰درصد افزایش یافته است.
در هفته مورد بررسی بهای گوجه فرنگی و پیاز به ترتیب ۷/۴درصد و ۵/۳درصد افزایش و قیمت سیبزمینی ۹/۲درصد کاهش داشته است.
در گروه حبوبات به غیر از عدس متوسط قیمت سایر کالاهای مورد بررسی پایین آمده است.
در هفته مورد بررسی قیمت قند و شکر به ترتیب ۷/۰درصد و ۹/۱درصد کاهش داشته است. همچنین قیمت روغن نباتی مایع (لادن و آفتاب) ۱/۱درصد و روغن نباتی جامد (حلب ۵ کیلویی۹ ۸/۳درصد افزایش یافته است.
در هفته مورد گزارش قیمت سبوس گندم، کنجاله سویا، جو داخلی، جو خارجی، ذرت داخلی و ذرت خارجی به ترتیب ۹/۴درصد، ۷/۲درصد، ۲/۲درصد، ۱/۳درصد، ۹/۳درصد و ۶/۳درصد افزایش نشان میدهد. در این هفته متوسط قیمت هر قطعه جوجه یک روزه گوشتی و جوجه یک روزه تخمگذار به ترتیب ۱۱درصد و ۵درصد کاهش قیمت داشته است. از سوی دیگر قیمت پنیر پاستوریزه ۴۵۰ گرمی پگاه ثابت مانده است و بهای کره پاستوریزه صنایع شیر ۱۰۰گرمی و ماست پاستوریزه ۵/۲درصد چربی به ترتیب ۸/۰درصد و ۷/۱درصد افزایش داشته است.
در هفته مورد گزارش بهای برنج پاکستانی باسماتی ۳/۱درصد افزایش قیمت داشته و در خصوص سایر انواع برنج اعم از داخلی و وارداتیدرصد تغییرات افزایشی کمتر از ۱درصد بوده است.
ارسال نظر