گیرودار
پوچی و هیچی
رییس اتحادیه «صباغ و گلزن تهران» گفته است «غرب در طراحی به پوچی رسیده است چرا طراحیهای ما به غرب صادر نشود!» این سخن در نوع خود اندیشهبرانگیز است به ویژه اگر در نظر داشته باشیم که غرب اصولا در فلسفه و هنر هم از زمان فردریک نیچه یعنی نیمه دوم قرن نوزدهم به پوچی رسیده و آن فیلسوف نیست انگار «شادمانه» از «پایان ایدئالیسم غربی» سخن گفته بود.
میم.رسا
رییس اتحادیه «صباغ و گلزن تهران» گفته است «غرب در طراحی به پوچی رسیده است چرا طراحیهای ما به غرب صادر نشود!» این سخن در نوع خود اندیشهبرانگیز است به ویژه اگر در نظر داشته باشیم که غرب اصولا در فلسفه و هنر هم از زمان فردریک نیچه یعنی نیمه دوم قرن نوزدهم به پوچی رسیده و آن فیلسوف نیست انگار «شادمانه» از «پایان ایدئالیسم غربی» سخن گفته بود. اوژن یونسکو و ساموئل بکت، دو نویسنده و نمایشنامه نویس نامآور فرانسه هم قصر بلندمرتبه تئاتر پوچی را بنیان گذاشتند اما متاسفانه هنوز هم فلسفه و هم تئاتر در غرب ادامه دارد و از نیچه و بکت و یونسکو به ریچارد رورتی و ژاک دریداو دوریس لسینگ رسیده است.
رییس اتحادیه صباغ و گلزن تهران همچنین با اشاره به شعار «ایرانی، جنس ایران بخر» آورده است: «این شعاری است که در یکی دو سال اخیر به چشم میخورد و متاسفانه اقدام عملی در زمینه حمایت از تولیدکنندگان انجام نمیشود». پس راه دور نرویم. وقتی حدود ۷۰درصد پوشاک مصرفی کشور، وارداتی است «صادرات طراحی» به غرب میماند برای بعد. چرا که آنها واقعا و علنا گرفتار پوچی طراحی و حتی هیچی پوشاک شدهاند.
ارسال نظر