مدیرکل دفتر صنایع نساجی، پوشاک و چرم وزارت صنعت، ‌معدن و تجارت از رشد ۴۲ درصدی تمامی کالاهای نساجی، پوشاک، چرم و کفش در مدت ۶ ماه سال‌جاری به نسبت مدت مشابه سال قبل خبر داد. مهدی اسلام پناه افزود: این صنعت در مدت مذکور بالغ بر ۵۰۰ میلیون دلار از نظر ارزی صادرات داشته که این رقم در زمان مشابه سال قبل حدود ۳۵۰ میلیون دلار بوده است. او در ادامه با اشاره به اینکه صنعت نساجی، پوشاک و چرم در زمینه ارز آوری از ارزش‌افزوده بالایی برخوردار است، تصریح کرد: با تامین مواد اولیه پایدار و افزایش تولیدات و صادرات می‌توان ارز بالایی را برای کشور ایجاد کرد و به توسعه صنعتی و اقتصادی کشور کمک کرد.

به گفته مدیرکل دفتر صنایع نساجی، پوشاک و چرم وزارت صنعت،‌معدن و تجارت، کشورهای منطقه اولین بازار هدف صادراتی صنایع نساجی، پوشاک و چرم کشورمان محسوب می‌شوند که دیگر کشورها از جمله کشورهای آمریکای جنوبی نیز از جمله بازارهای مقصد برای صادرات محصولات به شمار می‌آیند. او به تشریح آمار صادراتی در برخی محصولات پرداخت و گفت: میزان صادرات طی ۶ ماه سال‌جاری در انواع کفش و اجزای آن باحدود ۹ درصد،الیاف مصنوعی و غیر یکسره با ۲۰۰درصد،انواع نخ پنبه‌ای حدود ۴۸ درصد، انواع نخ‌های فیلامنتی ۱۴۸ درصد، انواع پارچه‌های پنبه‌ای ۲ هزارو ۷۰۰ درصد و پارچه‌های صنعتی با بیش از ۱۳۰ درصد رشد صادراتی همراه بوده است. او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه این صنعت در بین صنایع دیگر و تاثیری که در توسعه اقتصاد صنعتی خواهد داشت ارائه تسهیلات و کمک‌های فنی و اعتباری را بر رشد و اعتلای هر چه بیشتر این صنعت موثر ارزیابی کرد.

مدیرکل دفترصنایع نساجی، پوشاک و چرم اظهار کرد: در این راستا معرفی تسهیلات سرمایه در گردش از محل وجوهی که در نظر گرفته شده آغاز شده است و تا کنون سه لیست مراحل معرفی به ۷ بانک را در حال گذراندن هستند.