صادرکنندگان بهزودی جایزه نقدی میگیرند نه سهام
کیومرث فتحا... کرمانشاهی در گفتوگو با «مهر» گفت: پرداخت نقدی و بهروز جوایز صادراتی سال ۸۸ منتظر تخصیص بودجه جدید سازمان توسعه تجارت ایران است که به نظر میرسد در خردادماه با تخصیص بودجه، این موضوع نهایی و آغاز شود.
معاون سازمان توسعه تجارت ایران از آغاز پرداخت نقدی و به روز جوایز صادراتی سال ۸۸ طی هفتههای آینده خبر داد.
کیومرث فتحا... کرمانشاهی در گفتوگو با «مهر» گفت: پرداخت نقدی و بهروز جوایز صادراتی سال ۸۸ منتظر تخصیص بودجه جدید سازمان توسعه تجارت ایران است که به نظر میرسد در خردادماه با تخصیص بودجه، این موضوع نهایی و آغاز شود. معاون سازمان توسعه تجارت ایران افزود: با توجه به افت شاخصهای بورس در دنیا و به تبع آن در ایران، قیمت سهام فولادمبارکه که بخشی از آن برای پرداخت به صادرکنندگان بابت جوایز صادراتی صورت گرفته بود به شدت افت کرد. بر همین اساس، سازمان توسعه تجارت ایران برای جلوگیری از ضرر صادرکنندگان پرداخت جوایز به صورت سهام را در سال گذشته متوقف کرد.
به گفته کرمانشاهی، در سال ۸۸ بابت جوایز جدید صادراتی، سهامی به صادرکنندگان پرداخت نخواهد شد و مطالبات به صورت نقدی پرداخت میشود و سازمان توسعه تجارت ایران طبق وعدههایی که در گذشته داده بود، در این رابطه عمل خواهد کرد.
نرمافزار یارانش از خرداد میآید
معاون کمکهای تجاری سازمان توسعه تجارت ایران همچنین از اجرای نرمافزار یارانش در خرداد ماه سال جاری خبر داد.
کیومرث فتحاله کرمانشاهی افزود: یارانش، سیستمی رایانهای در بستر اینترنت است که به منظور مکانیزه کردن پرداخت جوایز صادراتی و ارائه خدمات به صادرکنندگان طراحی شده است.
وی، هدف از طراحی نرمافزار یارانش را توزیع عادلانه و به موقع جوایز صادراتی، شفافسازی، توزیع جوایز، دسترسی آسان به منابع اطلاعاتی از میزان و نحوه توزیع بستههای تشویقی و افزایش دقت، سرعت، کنترل و بازرسی جوایز عنوان کرد.
وی اضافه کرد: همچنین اطلاعرسانی آنلاین به صادرکنندگان و متقاضیان جوایز صادراتی، انجام عملیات و نگهداری اسناد جوایز صادراتی به صورت مکانیزه و کاهش تردد از دیگر اهداف عملیاتی کردن نرمافزار یارانش است.
معاون کمکهای تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: قبل از اجرای این نرمافزار کارگاههای آموزشی با حضور کارشناسان سازمانهای بازرگانی از ۲۱ تا ۲۹ اردیبهشت ماه برگزار میشود.
کرمانشاهی ادامه داد: در کارگاههای آموزشی کارشناسان سازمان بازرگانی استانها ضمن آموزش کامل نرمافزار یارانش به صورت عملی اقدام به ثبت و محاسبه جوایز صادراتی تعدادی از پروندههای صادرکنندگان اسناد خود عمل میکنند.
وی گفت: پرداخت جوایز صادراتی به دو بخش کالا و خدمات تقسیمبندی میشود. اطلاعرسانی از نحوه پرداخت جوایز صادراتی از طریق مطبوعات، دریافت مدارک مورد نیاز بر اساس دستورالعمل، بررسی و انجام مراحل کارشناسی پرداخت جوایز، در سازمان توسعه تجارت ایران و سازمانهای بازرگانی استانها صورت میگیرد که در این سیستم تمام اطلاعات مربوط به پرداخت جوایز صادراتی ثبت، نگهداری، مدیریت و اطلاعرسانی میشود.
ارسال نظر