مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی ۱۲ پروژه اولویت‌دار منطقه آزاد انزلی برای سرمایه‌گذاران را اعلام کرد. به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از روابط عمومی دبیرخانه حوزه مشاورت رییس‌جمهور در امور مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، کمال فیروزآبادی ،مدیرعامل منطقه آزاد انزلی در خصوص ۱۲ پروژه مهم سرمایه گذاری این منطقه گفت:پروژه های احداث اسکله بندر حسن‌رود - گلشن، احداث و توسعه انبارهای سرپوشیده و روباز و دپوی کالا جهت صادرات مجدد، احداث کارخانجات خودروسازی، لوازم الکترونیکی و بسته‌بندی مواد غذایی، احداث هتل پنج‌ستاره و هتل آپارتمان، احداث مجتمع نمایشگاهی بین‌المللی، تاسیس شعب بانک‌های داخلی و خارجی، تاسیس شعب شرکت‌های بیمه داخلی و خارجی، تاسیس مرکز بورس کالا (آهن‌آلات‌وچوب)، احداث مجموعه آموزشی و دانشگاهی با اولویت دانشگاه بین‌المللی، احداث مجموعه فرهنگی و ورزشی، احداث مجموعه توریستی و احداث مرکز بهداشتی درمانی فوق تخصصی از مهمترین زمینه‌های سرمایه گذاری است.

وی افزود: سازمان منطقه آزاد انزلی از سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در این طرح‌ها استقبال کرده و همه‌گونه حمایت قانونی لازم را نیز از آنها به عمل خواهد آورد.

فیروزآبادی سپس با اشاره به طرح‌های عمرانی در دست اجرای منطقه گفت: هزینه‌های جاری منطقه از ۳۱درصد در سال ۱۳۸۴ به ۱۹درصد در سال جاری کاهش یافته و هزینه‌های عمرانی منطقه نیز از ۶۹درصد در سال ۱۳۸۴ به ۸۱درصد در سال ۱۳۸۷رسیده است که نشانگر رشد پروژه‌های عمرانی است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی در ادامه درآمدهای سازمان منطقه آزاد انزلی را در سال ۱۳۸۴، ۱۱میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این رقم در سال ۱۳۸۷ به ۳۴۴میلیارد ریال افزایش یافته است. همچنین از کل درآمدهای منطقه ۲درصد در سال ۱۳۸۴، ۱۴درصد در سال ۱۳۸۵، ۳۶درصد در سال ۱۳۸۶ و ۴۸درصد در سال ۱۳۸۷ (هشت ماه اول سال) وصول گردیده است.

وی در ادامه این گفت‌و‌گو، با مقایسه حجم و ارزش صادرات و واردات کالا از منطقه آزاد انزلی طی سال‌های ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ گفت: صادرات از مسیر منطقه از ۷۴۲۶۳تن (۷۲میلیون دلار) در سال ۱۳۸۴ به ۱۴۲۰۰۰تن (۱۱۶میلیون دلار) در سال ۱۳۸۶ رسیده و در شش ماه اول سال ۱۳۸۷ معادل ۵۷میلیون دلار برابر با ۷۶۰۰۰تن بوده است. واردات منطقه نیز در سال ۱۳۸۴، ۱۳۵۷میلیون دلار معادل ۳۲۱۰۰۰۰تن بوده که در سال ۱۳۸۶به ۲۰۸۳میلیون دلار معادل ۳۶۳۴۰۰۰تن رسیده است.