طرح جامع ارتباط خلیج‌فارس در کمیسیون زیربنایی و محیط‌زیست دولت تصویب و به زودی در جلسه هیات‌ دولت مطرح می‌شود.مهندس محمد اصغری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در گفت‌و‌گو با خبرنگاران ضمن بیان این مطلب گفت: شبکه جامع ارتباطی خلیج‌فارس شامل احداث پل خلیج‌فارس به طول ۲۴۶۰ متر و عرض ۲۲ متر، احداث خط ریلی از اسکله شهید رجایی و از پل خلیج‌فارس به اسکله کاوه، احداث اتوبان خلیج‌فارس از لافت به اسکله کاوه و توسعه و تجهیز اسکله کاوه است.

وی ادامه داد: اجرای این طرح بزرگ و ملی که آرزوی دیرینه مردم این دیار است موجب تحول اقتصادی ورقابت با مناطق آزاد کشورهای حاشیه خلیج‌فارس می‌شود.

وی با اشاره به آثار مثبت این طرح تصریح کرد: رونق ترانزیت کالا از جنوب به شمال از جمله کشورهای آسیای میانه با جمعیت بالغ بر ۴۰۰میلیون نفر، ایجاد بارانداز کالا در اسکله کاوه، ‌توسعه صادرات و صادرات مجدد، سهولت حمل‌و‌نقل و رقابت‌پذیری منطقه آزاد قشم در برابر مناطق آزاد کشورهای حاشیه خلیج‌فارس از آثار مثبت این طرح است.

مهندس اصغری گفت: سقف اعتبارات لازم جهت اجرای طرح جامع ارتباطی خلیج‌فارس ۶۵۰میلیون‌یورو پیش‌بینی شده که مذاکرات و توافقات خوبی با سرمایه‌گذاران خارجی جهت فاینانس این طرح شده و علاوه بر اجرای این طرح بزرگ، با مشارکت و همکاری سرمایه‌گذاران داخلی تلاش داریم تکنولوژی اجرای این طرح را بومی کنیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پاسخ به پرسشی در زمینه جذب سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قشم اظهار داشت: طی دو سال گذشته بالغ بر ۸۰۰میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری در بخش صنایع سبک و سنگین صادر شده و تمامی سرمایه‌گذاران در حال اجرای طرح‌های عمرانی خود هستند.

وی افزود: همچنین در بخش احداث مجتمع‌های تجاری بالغ بر ۲۰۰میلیون دلار مجوز سرمایه‌گذاری صادر شده و این پروژه‌ها هم‌اکنون در حال اجرا هستند.

اصغری ادامه داد: در بخش نفت و گاز نیز سرمایه‌‌گذاری‌های کلانی در حال اجرا است که می‌توان به طرح استخراج نفت و گاز در میدان نفتی هنگام از توابع قشم توسط شرکت نفت فلات قاره، طرح انتقال گاز از منطقه دوستکو به منطقه گورزین، طرح تامین خوراک پالایشگاه‌ بندرعباس و انتقال نفت خام از جزیره قشم به پالایشگاه بندرعباس، طرح احداث پالایشگاه میعانات گازی و پالایشگاه نفت خام و طرح نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق اشاره کرد که قشم را تبدیل به قطب انرژی کشور می‌‌کند.