قاچاق منسوجات نساجی و استفاده از مارک های تقلبی به مشکلات صنعت کشور دامن زده است.

محمد حسین سوری مدیرعامل یک واحد تولیدکننده پارچه، با بیان این مطلب نیاز سالانه کشور به پارچه را ۳۵‌میلیون متر اعلام کرد و افزود: این میزان پارچه در صورت تامین اعتبارات لازم و حمایت دولت به راحتی از سوی شرکت‌های داخلی تامین خواهد شد.

به گفته وی: هزینه‌های تحمیلی به تولید و فشارهای همه جانبه موجود، موجب رکود فعالیت‌های صنعتی شده است و باید نسبت به اصلاح قوانین حمایتی به ویژه شرایط اعطای تسهیلات بانکی در حوزه صنعت و تولید توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

مدیرعامل کارخانجات مقدم در ادامه تصریح کرد: با اجرای طرح توسعه و انتقال کارخانجات نساجی مقدم به شهرک صنعتی سپهر نظرآباد، تولید سالانه این واحد تولیدی به دو‌میلیون متر خواهد رسید.

وی اظهار داشت: با مساعدت وزارت صنایع و معادن، ۹‌میلیون و ۵۰۰هزار یورو به اضافه ۲۰میلیارد ریال برای نوسازی و بهسازی این کارخانجات اختصاص یافته است که امیدواریم سیستم بانکی هر چه سریع‌تر نسبت به پرداخت آن اقدام کند.

سوری قاچاق پارچه‌های چینی و استفاده از مارک‌های تقلبی «مقدم» را از عامل ضربه به اعتبار برند این واحد تولیدی داخلی دانست.

وی یادآور شد: فاز اول انتقال این کارخانه به شهرک صنعتی سپهر انجام شده و تا پایان سال ۸۸ نیز این انتقال به طور کامل انجام خواهد شد.

سوری خاطرنشان کرد: ماشین آلات مورد نیاز برای توسعه و تجهیز کارخانجات مقدم از شرکت‌های اروپایی خریداری شده است و دستگاه‌های بافندگی این مجموعه از ۳۰ به ۶۰ دستگاه افزایش خواهد یافت.

کارخانجات مقدم نخستین تولیدکننده پارچه فاستونی به روش جدید و با درصد بالای پشم به کار رفته، در سال ۱۳۳۷ تاسیس شده است. این واحد تولیدی پیش از انقلاب لباس فرم پلیس انگلستان را تامین می‌کرد.

این کارخانه دارای واحدهای رنگرزی، ریسندگی، بافندگی، منسوجات پشمی و نیز چاپ و رنگرزی منسوجات پنبه‌ای و الیاف مصنوعی است.