گروه بازرگانی - وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این پرسش که آیا به تاخیر انداختن ارائه بسته حمایتی اصناف باعث بی‌اعتمادی بخش خصوصی به دولت نمی‌شود، گفت: اصناف در کار خرید و فروش، چک و معوقه، قول و قرار زیاد دیده‌اند، با ما هم همان برخورد را می‌کنند. مهدی غضنفری در گفت‌وگو با «ایسنا» تاکید کرد:‌ همه مشتریان به صورت نقدی هزینه را پرداخت نمی‌کنند، ما را هم به حساب یکی از مشتریان بگذارند که بسته حمایتی را بعدا به آنها پرداخت می‌کند.

قاسم نوده‌فراهانی، رییس شورای اصناف کشور پیش از این گفته بود: در حوزه اصناف بین ۶۰۰ تا ۷۰۰ هزار واحد تولیدی کوچک وجود دارند که چرخ صنایع را به گردش در می‌آورند؛ این واحدها با صنایع فرقی ندارند و چنانچه به صنایع امتیازاتی ارائه می‌شود این امتیازها باید به این بخش نیز تعلق گیرد.

از سوی دیگر رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران می‌گوید: دولت می‌تواند برای پرداخت مطالبات صادرکنندگان به جای پرداخت ریالی، جوایز را به صورت پرداخت مستقیم ارز تسویه کند.

یحیی آل‌اسحاق ‌در گفت‌وگو با «ایلنا» اظهار کرد: معتقدم که طرح مباحث اخیر مبنی بر تسویه بدهی صادرکنندگان از محل فروش اموال و ساختمان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت یا واگذاری این اموال به بخش خصوصی و فروش آن توسط صادرکنندگان اصلا بازخورد و جلوه مناسبی برای دولت به همراه ندارد.

وی افزود: این مساله به نوعی نشان‌دهنده آن است که وضع مالی دولت به اندازه‌ای خراب است که برای پرداخت بدهی اندک خود به صادرکنندگان مجبور به فروش ساختمان و اموال خود است، این در حالی است که هم‌اکنون دولت به لحاظ میزان نقدینگی شرایط بدی ندارد.