آمادگی برای برقراری تعرفه ترجیحی و تجارت آزاد با افغانستان، پاکستان و عمان
شاتا: رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: سازمان توسعه تجارت ایران برای حمایت از توسعه صادرات و ترانزیت از استان سیستان و بلوچستان آمادگی کامل دارد و برای برقراری تعرفه ترجیحی و تجارت آزاد با برخی کشورها بهویژه افغانستان، پاکستان و عمان آمادگی داریم. مجتبی خسروتاج در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان گفت: دولت بهجز نفت در صادرات سهمی ندارد و ما رصد میکنیم ودر موضوع صادرات نقش سیاستگذار و حمایتی داریم. خسرو تاج افزود: اقتصاد و صادرات متکی بر بازار رقابتی است و باید با ایجاد رقابت و نوع کالای صادراتی و تکنولوژی با پویایی در این زمینه پیش برویم تا بتوانیم در بازارهای منطقه و جهان سهم بیشتری داشته باشیم.
شاتا: رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: سازمان توسعه تجارت ایران برای حمایت از توسعه صادرات و ترانزیت از استان سیستان و بلوچستان آمادگی کامل دارد و برای برقراری تعرفه ترجیحی و تجارت آزاد با برخی کشورها بهویژه افغانستان، پاکستان و عمان آمادگی داریم. مجتبی خسروتاج در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان گفت: دولت بهجز نفت در صادرات سهمی ندارد و ما رصد میکنیم ودر موضوع صادرات نقش سیاستگذار و حمایتی داریم. خسرو تاج افزود: اقتصاد و صادرات متکی بر بازار رقابتی است و باید با ایجاد رقابت و نوع کالای صادراتی و تکنولوژی با پویایی در این زمینه پیش برویم تا بتوانیم در بازارهای منطقه و جهان سهم بیشتری داشته باشیم. وی اظهار کرد: برنامههایی در حوزه مبادلات تجاری تدوین کردهایم که در بلندمدت تجارت ما در کشورهای مختلف شکننده نباشد و حتی در برخی از کشورها بنگاههای تولیدی ایران درحال فعالیت تولیدی هستند. وی تصریح کرد: در زمینه تعرفههای ترجیحی و تجارت آزاد برنامهریزیهایی صورت پذیرفته و جزو فعالیتهای ما است و با برخی از کشورها بهویژه افغانستان،پاکستان و عمان که با سیستان و بلوچستان بهصورت زمینی و دریایی هم مرز هستند آمادگی اجرای آن را داریم.
وی افزود: برای توسعه روابط با کشورهای افغانستان، پاکستان و عمان، سیستان و بلوچستان نقش کلیدی دارد و بر همین اساس به سمت تشکیل میزهای تخصصی کالایی پیش رفتهایم که از مزیتهای هر منطقه برای صادرات استفاده کنیم. خسروتاج در ادامه گفت: میزهای کالایی در چشمانداز توسعه صادرات تعریف شده و هماکنون میزهای کالایی مختلف از جمله میز کالایی ترانزیت، خرما و... را در استان سیستان و بلوچستان راهاندازی کردهایم. وی اظهار کرد: صادرکنندگان در صورتی که در گذشته تسهیلات بالای ۱۸ درصد دریافت کردهاند از طریق یارانه مابهالتفاوت به آنها پرداخت خواهد شد. قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت ضمن اشاره به صادرات محصولات ساختمانی از جمله سیمان گفت: با توجه به اینکه هزینه حملونقل در قیمت صادراتی این محصولات بسیار تاثیرگذار است، در سال گذشته به شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یارانه پرداخت کردهایم و این موضوع جزو سیاستهای ما بهشمار میرود و با توجه به اینکه سیمان از جمله محصولات مهم صادراتی سیستان و بلوچستان است در این زمینه آماده همکاری هستیم.
ارسال نظر