تلاش علیبابا برای رقابت با نتفلیکس
فارنت: در ایالاتمتحده آمریکا کاربران برای بهره بردن از سرویسهای استریم ویدئویی با گزینههای مختلفی همچون Netflix, HBO, Amazon و . . . روبهرو هستند، این در حالی است که این سرویسها در دیگر کشورها آن چنان که باید شناخته شده و محبوب نیستند. با همهگیر شدن استفاده از گوشیهای هوشمند و در دسترس قرارگیری شبکههای پر سرعت موبایلی، میل کاربران به استفاده از سرویسهای آنلاین همچون شبکههای استریم ویدئویی و موسیقی رو به افزایش است.
شاید همین افزایش استقبال باعث شده که شرکتهای بزرگی همچون اپل نیز به این حوزه ورود کنند.
فارنت: در ایالاتمتحده آمریکا کاربران برای بهره بردن از سرویسهای استریم ویدئویی با گزینههای مختلفی همچون Netflix, HBO, Amazon و ... روبهرو هستند، این در حالی است که این سرویسها در دیگر کشورها آن چنان که باید شناخته شده و محبوب نیستند. با همهگیر شدن استفاده از گوشیهای هوشمند و در دسترس قرارگیری شبکههای پر سرعت موبایلی، میل کاربران به استفاده از سرویسهای آنلاین همچون شبکههای استریم ویدئویی و موسیقی رو به افزایش است.
شاید همین افزایش استقبال باعث شده که شرکتهای بزرگی همچون اپل نیز به این حوزه ورود کنند. همچنین در همین رابطه شرکت علیبابا که تقریبا در هر زمینه مرتبط به محصولات دیجیتالی در چین فعالیت داشته، در نظر دارد سرویس استریم ویدئویی جدید و قدرتمندی را با بهرهگیری از زیرساختهای خود در این کشور راهاندازی کند. سال گذشته این غول چینی با همکاری شرکت Haier تلویزیون اینترنتی خود را در چین معرفی کرد و اکنون در نظر دارد در راستای گسترش گستره کاری خود و رقابت با نتفلیکس و HBO یک سرویس استریم ویدئویی جدید را در وهله اول در چین و سپس در دیگر کشورها راهاندازی کند. سرویس استریم ویدئویی علی بابا شبیه آن چیزی خواهد بود که نتفلیکس روی سیستمهای خانگی و کنسولهای بازی ارائه میدهد. به گفته مدیر ارشد این شرکت،Patrick Liu، علی بابا قصد دارد تعریف جدیدی از سرگرمی را با استفاده از سرویسهای آنلاین در خانه ایجاد کند. این سرویس را میتوان نسخه جهانی نتفلیکس و HBO دانست. علیبابا اولین شرکت چینی نخواهد بود که پا در این عرصه میگذارد، زیرا تا پیش از این نیز شرکتهای Baidu و Tencent سرویسهای مشابهی را در این کشور به شکل جدی عرضه کردهاند؛ با این حال علی بابا با استفاده از وسعت و شهرت خود میتواند در جهت افزایش محبوبیت سرویس استریم ویدئویی خود گام بردارد.
انتظار میرود این شرکت دسترسی رایگان را تنها به ۱۰ درصد از محتویات سرویس یاد شده آزاد بگذارد و دسترسی به ۹۰ درصد محتوای باقیمانده مستلزم خرید اشتراک ماهانه باشد.
ارسال نظر