افزایش اهمیت نوآوری برای کسبوکارها
همکاران سیستم: نتایج یک مطالعه نشان میدهد اکثر سازمانها و شرکتها به اهمیت نوآوری در موفقیت کسبوکار خود واقف هستند. به گزارش وبسایت zdnet، نوآوری یکی از مهمترین عوامل موفقیت کسبوکارها است و همه بر اهمیت آن واقف هستند، اما برخی شرکتها و سازمانها اهمیت بیشتری برای آن قائل هستند. گزارش شرکت Tech Pro Research نشان میدهد کسبوکارهای موفق از فناوری بهعنوان اهرمی برای دستیابی به نوآوری استفاده میکنند و این نوآوری نیز به نوبه خود باعث پدیدآمدن فناوریها و امکانات بهتر برای خلق نوآوریهای بعدی میشود.
همکاران سیستم: نتایج یک مطالعه نشان میدهد اکثر سازمانها و شرکتها به اهمیت نوآوری در موفقیت کسبوکار خود واقف هستند. به گزارش وبسایت zdnet، نوآوری یکی از مهمترین عوامل موفقیت کسبوکارها است و همه بر اهمیت آن واقف هستند، اما برخی شرکتها و سازمانها اهمیت بیشتری برای آن قائل هستند. گزارش شرکت Tech Pro Research نشان میدهد کسبوکارهای موفق از فناوری بهعنوان اهرمی برای دستیابی به نوآوری استفاده میکنند و این نوآوری نیز به نوبه خود باعث پدیدآمدن فناوریها و امکانات بهتر برای خلق نوآوریهای بعدی میشود. این شرکت در مطالعهای نظر ۳۵۳ نفر از کارکنان و مدیران کسبوکارها را درباره اهمیت نوآوری جویا شده و دریافته است که موضوع نوآوری برای ۷۱ درصد از پاسخگویان بسیار مهم و برای ۲۱ درصد دیگر نیز «تا حدی مهم» است. در مجموع ۸ درصد از پاسخگویان اهمیت کمی برای نوآوری قائل بودهاند.
در این نظرسنجی ۶۲ درصد از پاسخگویان گفتهاند شرکت متبوع آنها در مقایسه با ۵ سال پیش نوآورتر شده است.
۲۷ درصد گفتهاند از نظر میزان نوآوری تفاوتی نداشته است، ۸ درصد نیز گفتهاند نوآوری شرکتها در ۵ سال گذشته کاهش یافته است. پاسخگویانی که معتقد به افزایش نوآوری در شرکت متبوع خود بودهاند، از عواملی همچون اکتشاف قابلیتهای جدید، دستیابی به فناوریهای بهتر، توسعه محصولات جدید، یافتن راههای جدید برای انجام کارها، وجود مدیران آیندهنگر، افزایش بودجه، افزایش استعدادها و مهارتها، فقدان محدودیتهای دیوانسالارانه و عدم ترس از اعمال تغییرات را جزو مهمترین عواملی دانستهاند که به افزایش نوآوری در شرکت یا سازمان آنها کمک کرده است. در مقابل پاسخگویانی که از کاهش نوآوری در شرکت متبوع خود در پنج سال گذشته خبر داده بودند، به مواردی از قبیل عدم وجود مدیران الهامبخش، محدودیتهای دیوانسالارانه، ترس از تغییر، استفاده از فناوریهای قدیمی، کمبود استعداد و مهارت، کاهش بودجه، ناتوانی در توسعه محصولات، ناتوانی در استفاده از شیوههای جدید برای انجام کارها، ناتوانی در دستیابی به بازارهای جدید و... بهعنوان عوامل موثر بر کاهش نوآوری یاد کردهاند. پژوهشگران در این مطالعه نتیجه گرفتهاند امروزه همه افراد در همه صنایع و کسبوکارها به اهمیت نوآوری واقف هستند. در این میان، شرکتهای کوچک پیشگام توجه به مقوله نوآوری هستند و شرکتهای بزرگ نیز در این زمینه به دنبال افزایش سرعت نوآوری خود هستند و به یکی از منابع الهامبخش شرکتهای کوچک تبدیل شدهاند.
ارسال نظر