دلیل اخطار مجلس، شبکه ملی اطلاعات نبود
واعظی: به خاطر افزایش پهنای باند به من کارت زرد دادند
تسنیم: محمود واعظی در حاشیه همایش سراسری مدیران پستی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پس از اخطار نمایندگان مجلس درباره تاخیر در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، اجرای این پروژه تسریع خواهد شد، گفت: نمایندگان درباره تاخیر در اجرای شبکه ملی اطلاعات به من کارت زرد ندادند، بلکه آنها میگفتند پهنای باند اینترنت نباید توسعه پیدا کند.
وی در پاسخ به این سوال که آخرین اقدامات برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: برنامههای محکمی برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در دستورکار است.
تسنیم: محمود واعظی در حاشیه همایش سراسری مدیران پستی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پس از اخطار نمایندگان مجلس درباره تاخیر در راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، اجرای این پروژه تسریع خواهد شد، گفت: نمایندگان درباره تاخیر در اجرای شبکه ملی اطلاعات به من کارت زرد ندادند، بلکه آنها میگفتند پهنای باند اینترنت نباید توسعه پیدا کند.
وی در پاسخ به این سوال که آخرین اقدامات برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات چیست؟ گفت: برنامههای محکمی برای راهاندازی شبکه ملی اطلاعات در دستورکار است. راهاندازی این شبکه تکلیف برنامه پنجم و دولت به وزارت ارتباطات است و در بیست و هفتم اردیبهشت ماه خواهید دید که شبکه ملی اطلاعات نسبت به سالهای گذشته تا چه میزان پیشرفت در اجرا داشته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: وظیفه وزارت ارتباطات، توسعه زیرساختهای شبکه ملی ارتباطات است، علاوه بر این، سازمانها و نهادها نیز باید خدمات خود را روی این شبکه و فضای مجازی ارائه کنند.
وی ادامه داد: هدفگذاری دستیابی به ۸۰ درصد ترافیک داخلی و ۲۰ درصد ترافیک خارجی در ارتباطات موید برنامه اجرای شبکه ملی اطلاعات در وزارت ارتباطات است.
واعظی در پاسخ به این سوال که به گفته یکی از نمایندگان مجلس شبکه ملی اطلاعات تنها ۵ درصد پیشرفت در اجرا داشته است، گفت: طبق برنامههای تکلیفی سیاست رئیسجمهوری، سیاست وزارت ارتباطات، توسعه پهنای باند است و این کار را ادامه خواهیم داد. هماکنون توسعه زیرساختهای شبکه ملی ارتباطات به سرعت در حال توسعه است، اما برای استفاده از خدمات این شبکه لازم است اپلیکیشنهای مختلفی نوشته شود و روی فضای مجازی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: زمانی که در داخل کشور با ۸۰ درصد پهنای باند داخلی، مردم بتوانند نیازمندیهای خود را از میزبانیهای داخلی تامین کنند، به این معنا است که به سرعت به سمت شبکه ملی اطلاعات در حال حرکت هستیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به این سوال که برخی اعلام میکنند، پیش از راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، وزارت ارتباطات نباید پهنای باند را توسعه میداد و تقاضا ایجاد میکرد، گفت: این حرف درستی نیست، زیرا مگر امکان دارد کار کشور را تعطیل کنیم تا شبکه ملی اطلاعات اجرا شود؟ شبکه ملی اطلاعات به این معنا است که شبکه فعلی ICT کشور به طور مداوم باید توسعه یابد و خدمات متعددی در بستر آن ارائه شود، هر چه خدمات افزایش یابد، حرکت به سمت یک شبکه ملی اطلاعات جامع بیشتر خواهد شد. وی تصریح کرد: بنابراین، شبکه ملی اطلاعات به این معنا است که شبکهای که در گذشته در کشور وجود داشته در آینده نیز توسعه یابد و خدمات متنوع امن داخلی روی این شبکه ارائه شود که مردم با استفاده از این شبکه تمام نیازمندیهای خود را برطرف کنند. واعظی همچنین درباره پیشنهاد افزایش تعرفههای تلفن ثابت گفت: تصمیم امسال دولت برای افزایش تعرفه دستگاههای مختلف این است که باید برای این منظور، در دولت هماهنگی انجام شود که مشابه این کار، یکشنبه برای تعرفه پزشکان انجام شد. وزیر ارتباطات گفت: طبق سیاست دولت، اگر تعرفهای افزایش پیدا میکند باید به اندازه کافی توجیه داشته باشد و حداکثر افزایش باید متناسب با تورم ۱۵ درصدی باشد. وی گفت: پیشنهاد مخابرات نیز با رعایت این اصول بررسی خواهد شد.
ارسال نظر