اعتراض کارگران مراکز مخابرات روستایی در تهران
خبرگزاری فارس: جمعی از کارگران مخابرات روستایی روز گذشته با حضور مقابل ساختمان شرکت مخابرات ایران در تهران نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت واسطه به جای مخابرات معترض شدند. علی قربانزاده، دبیر انجمن کارگران مراکز مخابرات روستایی استان خراسان رضوی، با اعلام این خبر گفت: طبق قانونی که در مورخ ۲۶/ ۱۲/ ۹۳ ابلاغ شده مخابرات موظف به انعقاد قرارداد مستقیم با کارگران و واریز بیمه مخابرات روستایی است. مخابرات تا ابتدای سال ۹۳ قرارداد با کارگران را منعقد و بیمه آنها را واریز کرده است اما از ابتدای سال ۹۳ مخابرات اعلام میکند که کارگران باید با یک شرکت واسطه مخابرات قرارداد ببندند.
خبرگزاری فارس: جمعی از کارگران مخابرات روستایی روز گذشته با حضور مقابل ساختمان شرکت مخابرات ایران در تهران نسبت به انعقاد قرارداد با شرکت واسطه به جای مخابرات معترض شدند. علی قربانزاده، دبیر انجمن کارگران مراکز مخابرات روستایی استان خراسان رضوی، با اعلام این خبر گفت: طبق قانونی که در مورخ ۲۶/ ۱۲/ ۹۳ ابلاغ شده مخابرات موظف به انعقاد قرارداد مستقیم با کارگران و واریز بیمه مخابرات روستایی است. مخابرات تا ابتدای سال ۹۳ قرارداد با کارگران را منعقد و بیمه آنها را واریز کرده است اما از ابتدای سال ۹۳ مخابرات اعلام میکند که کارگران باید با یک شرکت واسطه مخابرات قرارداد ببندند.وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این از ۲۸/ ۱۲/ ۹۳ مخابرات در استان خراسان رضوی ۷۰۰ کارگر مخابرات روستایی را اخراج کرده و دفاتر مخابرات روستایی را بسته است. این در حالی است که استانداری استان نیز بر لزوم بازگشایی دفاتر تاکید دارد.در این زمینه، داوود زارعیان، سخنگوی شرکت مخابرات ایران، با اشاره به حضور جمعی از کارگران مخابرات روستایی مقابل ساختمان شرکت مخابرات در تهران برای اجرای قانون بیمه و قرارداد کارگران گفت: طبق قانون مجلس، مخابرات مکلف به انعقاد قرارداد با کارگزاران روستایی شده است. معاون شرکت مخابرات ایران تاکید کرد: از مجموع
۵۵۰۰ کارگزار روستایی در سراسر کشور تاکنون در ۲۰ استان ۴ هزار نفر با مخابرات قرارداد منعقد کردهاند و تعداد محدودی نیز نیامدهاند. در پنج استان نیز هیچ مشکلی نداشتهایم.هماکنون نیز تمام افراد باقیمانده میتوانند با مراجعه به مخابراتهای استانی برای امضای قرارداد اقدام کنند. زارعیان گفت: این در حالی است که به دلیل تغییر تکنولوژی، مخابرات دیگر نیازی به کارگزاران روستایی ندارد اما به احترام قانون مجلس و شرایط اجتماعی کشور قرارداد و بیمه کارگزاران روستایی را اجرا میکند. معاون شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: برخی از کارگزاران خواستههایی علاوه بر قانون موجود دارند و خواستار قرارداد خود و کسانی که با آنها کار میکنند، هستند.
ارسال نظر