گسترش پهنای باند با اعتبار ۲۰ هزار میلیارد تومانی
خبرگزاری فارس: معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات از پیشبینی تخصیص حداقل ۳۲۰۰ میلیارد تومان از ۴۵۰۰ میلیارد تومان درآمدهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به توسعه زیرساختهای این بخش خبر داد. برات قنبری گسترش پهن باند در کشور، کاهش شکاف دیجیتالی و حمایت از تولید داخل را از محوریترین پروژههای وزارت ارتباطات در سال بعد برشمرد و گفت: حمایت از تولیدات داخلی از پروژههای محوری وزارت ارتباطات است که تمام تلاش ما این خواهد بود که شبکههای اصلی را مبتنی بر تجهیزات تولید داخل سامان دهیم.
خبرگزاری فارس: معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات از پیشبینی تخصیص حداقل ۳۲۰۰ میلیارد تومان از ۴۵۰۰ میلیارد تومان درآمدهای بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به توسعه زیرساختهای این بخش خبر داد. برات قنبری گسترش پهن باند در کشور، کاهش شکاف دیجیتالی و حمایت از تولید داخل را از محوریترین پروژههای وزارت ارتباطات در سال بعد برشمرد و گفت: حمایت از تولیدات داخلی از پروژههای محوری وزارت ارتباطات است که تمام تلاش ما این خواهد بود که شبکههای اصلی را مبتنی بر تجهیزات تولید داخل سامان دهیم. معاون وزیر ارتباطات با اشاره به آخرین سال برنامه پنجم توسعه و لزوم اجرایی کردن اهداف تعیین شده در این سند، محور اصلی برنامه سال آتی این وزارتخانه را گسترش پهن باند در کشور عنوان کرد و افزود: در این راستا برنامهای ویژه با اعتباری بالغ بر۲۰ هزار میلیارد تومان تدوین شده و در اختیار رئیسجمهور قرار گرفته و امید است با اجرای آن تا سال ۹۶ به اهداف پیشبینیشده بخش دست یابیم.
وی در عین حال مهمترین تفاوت بودجه امسال با سال گذشته را کاهش شکاف دیجیتال بین استانهای کشور برشمرد و تصریح کرد: یکی از مهمترین پروژههای وزارت برای سال بعد، طرح «توازن منطقهای، کاهش شکاف اطلاعات و دیجیتالی بین مناطق و استانهای کشور» با اعتباری بالغ بر ۶۵۰ میلیارد تومان است. قنبری در ادامه با بیان اینکه در ابتدای دولت یازدهم تنها حدود ۱۵ درصد برنامه پنج ساله پنجم توسعه، اجرایی شده بود، اظهار کرد: با اینکه قرار بود تا آخر برنامه پنجم به رتبه دوم منطقه برسیم، پیشبینی ما این است که در صورت تحقق سرمایهگذاری کامل منابع در اختیار بخش، تنها به رتبه پنجم منطقه برسیم که دلیل آن نحوه تدوین و منابع سرمایهگذاری در برنامه پنجم توسعه است.
ارسال نظر