Azure از دسترس خارج شد
همکاران سیستم: خدمات پردازش ابری Azure مایکروسافت به صورت جزئی و در برخی مناطق بهطور کامل از دسترس خارج شد و بر اساس گزارشهای رسیده، کاربران مایکروسافت در سراسر جهان با این خرابی مواجه شدند.
به گزارش وبسایت theinquirer مشترکان شبکه اجتماعی توئیتر گزارش دادند که Azure طی چند روز گذشته با مشکلاتی مواجه بود و سرانجام در تاریخ ۱۸ آگوست تعداد زیادی گزارش مبنی بر خرابی این سرویس روی توئیتر منتشر شد و این گزارشها حکایت از مشکلات فراوان برای دسترسی به Azure داشت. در یکی از این گزارشها گفته شد: «ساعت ۱۷:۴۹ به وقت محلی دسترسی ما به Azure Services با مشکلات فراوان مواجه شده است و امکان استفاده از ابزارهای Cloud Services، Virtual Machines Websites، Automation، Service Bus، Backup، Site Recovery، HDInsight، Mobile Services و دیگر قابلیتهای Azure در بسیاری از مناطق جهان غیرممکن شد.
همکاران سیستم: خدمات پردازش ابری Azure مایکروسافت به صورت جزئی و در برخی مناطق بهطور کامل از دسترس خارج شد و بر اساس گزارشهای رسیده، کاربران مایکروسافت در سراسر جهان با این خرابی مواجه شدند.
به گزارش وبسایت theinquirer مشترکان شبکه اجتماعی توئیتر گزارش دادند که Azure طی چند روز گذشته با مشکلاتی مواجه بود و سرانجام در تاریخ ۱۸ آگوست تعداد زیادی گزارش مبنی بر خرابی این سرویس روی توئیتر منتشر شد و این گزارشها حکایت از مشکلات فراوان برای دسترسی به Azure داشت. در یکی از این گزارشها گفته شد: «ساعت ۱۷:۴۹ به وقت محلی دسترسی ما به Azure Services با مشکلات فراوان مواجه شده است و امکان استفاده از ابزارهای Cloud Services، Virtual Machines Websites، Automation، Service Bus، Backup، Site Recovery، HDInsight، Mobile Services و دیگر قابلیتهای Azure در بسیاری از مناطق جهان غیرممکن شد. بهروزرسانی و راهاندازی مجدد سیستم پس از گذشت مدتی برای کاربران مناطقی که با این مشکل مواجه شده بودند، آغاز شد. ابزارهای Automation، Site Recovery و Backup بازگردانده شدهاند.» یکی از سخنگویان مایکروسافت در این خصوص توضیح داد: «تمام سرویسهای مایکروسافت که با مشکل مواجه شده بودند مجدد راهاندازی شدند. مشتریان برای اطلاعات بیشتر باید به مرکز خدمات Azure مراجعه کنند.»
این سرویس که پیشتر با نام Windows Azure شناخته میشد اوایل سالجاری میلادی به Microsoft Azure تغییر نام داد. در این فرآیند مایکروسافت سعی کرد قابلیت «یادگیری ماشینی» (ML) را به سرویس Azure اضافه کند تا امکان تحلیل کلاندادهها در آن فراهم شود و از این طریق امکان رقابت آن با سیستم Watson شرکت IBM محقق شود.
رونق خدمات ابری عمومی در خاورمیانه
اگرچه نرمافزارهای پردازش ابری اختصاصی محبوبترین نوع این ابزارها در خاورمیانه محسوب میشوند، اما بازار خدمات ابری عمومی در منطقه رو به گسترش است و بازار این قبیل نرمافزارها شرایط تکامل خود را با سرعت بیشتر طی میکند.
به گزارش وبسایت Itp، ساوراب ورما(Saurabh Verma) مدیر برنامهریزی IT در شعبه خاورمیانه و آفریقای مرکز تحقیقاتی IDC در این خصوص توضیح داد که سازمانهای خاورمیانه به دنبال افزایش نگرانیهای امنیتی نگاه مثبتتری به زیرساختهای ابری اختصاصی دارند. با این وجود او گفت که شرکتهای چندملیتی عرضهکننده خدمات ابری عمومی فعالیتهای خود را در منطقه گسترش دادهاند و سرویسهایی که این مراکز ارائه میدهند عمومیت بیشتری پیدا کردهاند.
ورما افزود: درحالیکه نرمافزارهای ابری عمومی در خاورمیانه پذیرفته شدهاند، این امر باعث خواهد شد سازمانها تمایل بیشتری برای استفاده از ابزارهای ابری چندگانه داشته باشند و البته در شرایطی که ابزارهای ابری چندگانه در نخستین مراحل تولید بهسر میبرند، با این وجود از جانب سازمانهای منطقه مورد پذیرش قرار میگیرند.
او گفت: «توانایی استفاده از مزایای خدمات ابری عمومی و اختصاصی باعث خواهد شد تا نرمافزارهای ابری چندگانه محبوبیت بیشتری بین سازمانها پیدا کنند.»
ارسال نظر