سهم یک کیلوبیتی ایران از پهنای باند اینترنت جهان
خبرگزاری مهر- معاون وزیر ارتباطات سرانه پهنای باند اینترنت ایران را یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان ۱۰۰ ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه ۵۰ کیلوبیت و کشور قطر ۱۰۰ کیلوبیت برآورد میشود. با این وضعیت چگونه انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم. نصراله جهانگرد در مراسم گردهمایی فعالان صنف فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار شد، با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم در برنامهریزی توسعه ملی، گفت: در این میان افزایش سرعت دسترسی به اینترنت یکی از مقولاتی است که باید به آن توجه شود.
خبرگزاری مهر- معاون وزیر ارتباطات سرانه پهنای باند اینترنت ایران را یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان 100 ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه 50 کیلوبیت و کشور قطر 100 کیلوبیت برآورد میشود. با این وضعیت چگونه انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم.
نصراله جهانگرد در مراسم گردهمایی فعالان صنف فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار شد، با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم در برنامهریزی توسعه ملی، گفت: در این میان افزایش سرعت دسترسی به اینترنت یکی از مقولاتی است که باید به آن توجه شود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور حجم کل اطلاعات روی اینترنت در دنیا را ۴ زتا بایت (۱۰۲۴ اگزابایت) عنوان کرد که تا ۲ سال آینده این حجم دو برابر میشود و افزود: در حوزه فناوری اطلاعات، یک دلار سرمایهگذاری ۱۰ دلار برگشت سرمایه دارد و بررسیها نشان میدهد که سرمایهگذاری در صنعت فناوری اطلاعات، ۱۵ برابر برگشت سرمایه خواهد داشت.
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب کشور در حوزه دسترسی به اینترنت گفت: در دنیا کف دسترسی به اینترنت ۲ مگابیت برثانیه و سقف سرعت اینترنت۲۰ مگابیت در ثانیه است و ما هنوز صحبت ۲مگابیت را میکنیم.
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات کشور ظرفیت موجود پهنای باند اینترنت را ۱۰۰ گیگابیت عنوان کرد که تا پایان سال به ۱۵۰ گیگابیت میرسد و گفت: نیازمند پنج ترابیت ظرفیت در پهنای باند اینترنت بینالملل و ۴۲ ترابیت پهنای باند در زیرساخت داخلی کشور هستیم که ۱۸ میلیارد دلار سرمایهگذاری تا پایان برنامه پنجم دارد.
جهانگرد در مورد هوشمندسازی سامانه فیلترینگ کشور نیز گفت: این امر نیاز به طراحی و تدوین نرمافزارهای فنی و نیز بحثهای سختافزاری دارد که در این زمینه کمیتهای فنی تشکیل شده تا این موضوع را بررسی کرده و نتایج آن را به دولت گزارش دهد.
ارسال نظر