ادامه و افزایش فعالیتهای تالیا
تالیا از نظر جغرافیایی ۷۵ درصد و از لحاظ جمعیتی ۸۰ درصد را تحت پوشش خود قرار داده است. به گزارش «ایسنا»، یکی از اعضای هیات مدیره شرکت تالیا در زمینه فعالیت این شرکت اظهار کرده است: این شرکت در حال ادامه دادن به فعالیتهای خود است و چشمانداز روشنی در آینده برایش تصور میشود. فیضی با بیان اجرای برنامههای توسعهای این شرکت گفت: در حال تدوین برنامههایی برای افزایش فعالیتهای تالیا هستیم که در صورت رسیدن به یک چارچوب کلی اطلاعرسانی انجام خواهد شد. عضو هیاتمدیره شرکت تالیا بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات در پاسخ به اینکه شنیدهها حاکی از این است که تالیا قصد شراکت و همکاری برای ادامه حیات دارد، گفت: به هیچ عنوان این گفته صحت ندارد و شرکت تالیا به تنهایی به فعالیتهای خود ادامه خواهد داد.
تالیا از نظر جغرافیایی 75 درصد و از لحاظ جمعیتی 80 درصد را تحت پوشش خود قرار داده است.
به گزارش «ایسنا»، یکی از اعضای هیات مدیره شرکت تالیا در زمینه فعالیت این شرکت اظهار کرده است: این شرکت در حال ادامه دادن به فعالیتهای خود است و چشمانداز روشنی در آینده برایش تصور میشود.
فیضی با بیان اجرای برنامههای توسعهای این شرکت گفت: در حال تدوین برنامههایی برای افزایش فعالیتهای تالیا هستیم که در صورت رسیدن به یک چارچوب کلی اطلاعرسانی انجام خواهد شد.
عضو هیاتمدیره شرکت تالیا بر اساس اطلاعات نشریه ارتباطات در پاسخ به اینکه شنیدهها حاکی از این است که تالیا قصد شراکت و همکاری برای ادامه حیات دارد، گفت: به هیچ عنوان این گفته صحت ندارد و شرکت تالیا به تنهایی به فعالیتهای خود ادامه خواهد داد.
به گزارش «ایسنا»، اپراتور تلفن همراه تالیا از ابتدای آغاز فعالیتش تاکنون نسبت به دیگر اپراتورهای تلفن همراه در سکوت و با تعداد کمتری مشترک فعالیت کرده است؛ مبحث ثبت شرکت مستقل برای تالیا و ورود سرمایهگذار خارجی به آن از چند سال پیش در مخابرات در حال بررسی بوده که بینتیجه مانده بود، اما قرار بود تا پایان سال گذشته این اپراتور از سوی مخابرات ایران احیا شود.
رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران در سال ۹۰ از رفع مشکلات مشترکان شبکه سیمکارت اعتباری تالیا به دلیل برنامههای مخابرات برای تزریق سرمایهگذاری به این پروژه و انتقال سهم آن خبر داده بود.
سیدمصطفی سیدهاشمی تصریح کرده بود که درصدد اضافه کردن تالیا به شبکه مخابرات هستیم که در این راستا تعاملاتی با این شرکت در حال انجام است، تا تالیا بار دیگر فعال شود. وی با بیان اینکه تکلیف افزودن شبکه تالیا به شبکه مخابرات به زودی مشخص میشود گفته بود شمار مشترکان تالیا تا پایان سال ۹۰ از ۲۰۰ هزار مشترک به بیش از یک میلیون نفر خواهد رسید.
به گزارش «ایسنا»، تعهد تالیا برای جذب ۶ میلیون مشترک ظرف مدت ۱۰ سال در قرارداد آمده بود، گفت: از مدت پروانه تالیا تا آبانماه سال ۹۰ حدود ۵/۲ سال باقی مانده بود که در این مدت این شبکه میتوانست تعداد مشترکان خود را به ۶ میلیون نفر برساند
اما مدیرعامل وقت شرکت مخابرات ایران در تیرماه سال ۹۰ گفته بود با توجه به اینکه تالیا با مشاور خود اختلاف نظر داشت و مخابرات به دلیل محدودیت قوانین در زمان دولتی بودن نمیتوانست کاری کند، بعد از خصوصی شدن مخابرات قرار شد که تالیا مشاور خود را تغییر دهد که این کار در حال انجام است.
فیضی درباره آخرین وضعیت تصمیم مخابرات برای احیای دوباره تالیا اظهار کرده بود: این موضوع در حال جمعبندی است و تالیا بعد از تعیین مشاور به صورت جدی فعالیت خود را آغاز میکند. سال گذشته داوود زارعیان - مدیرکل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران - هم درباره آخرین وضعیت تصمیم مخابرات برای احیای دوباره تالیا اظهار کرده بود که در طرح جدید و با توجه به اینکه مخابرات نیز سرمایهگذار این پروژه خواهد شد، این روال تغییر میکند و طبیعی است که درآمدزایی این موضوع با توجه به توسعه تالیا و افزایش تعداد مشترکان بیشتر میشود.
طی سالهای گذشته مشخص شد که موضوع قیمتگذاری این شرکت از سوی گروه کارشناسی تمام شده و این گروه نظر نهایی خود را در این باره به شرکت مخابرات ایران اعلام کرده است و در حال تعامل برای نحوه برگزاری فرآیند انتقال سهام و سرمایه هستیم که این موضوع و تصمیم به زودی نهایی خواهد شد. در آن زمان از سوی مسوولان مربوطه با اشاره به تشکیل کمیته سهجانبه برای حل اختلاف شرکت مخابرات ایران با تالیا در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفته شد این کمیته در چارچوب قرارداد، اختلاف نظر مخابرات با تالیا را مورد بررسی قرار خواهد داد و با توجه به نظر نهایی کمیته سهجانبه در سازمان تنظیم مقررات، تالیا به مسیر خود ادامه میدهد؛ تالیا در بازار موقعیت و مشتریان خود را داشته و با داشتن شبکه با کیفیت، مشتریان خاص خود را دارد.
مخابراتیها قرارداد تالیا را یکی از قراردادهای خوب مخابرات به شمار میآوردند، اما ظاهرا بحث ثبت شرکت مستقل برای تالیا و انتخاب سرمایهگذار خارجی برای آن موضوع حقوقی پیچیدهای دارد و از طرفی بحث ورود سرمایهگذار خارجی به تالیا از چند سال پیش در مخابرات در حال بررسی بود اما با توجه به اینکه مشکل حقوقی دارد هنوز راهحلی برای آن پیدا نشده یا اگر هم شده، تا لحظه مخابره این گزارش از سوی مسوولان مربوطه اطلاعرسانی نشده است.
ظاهرا در آن زمان متن قرارداد مشارکت سهامدار جدید تالیا نیز با همان شرایط قبلی بود و تالیا نمیتوانست اسم شرکت را تغییر داده یا از تعاونی بودن خارج شود به این دلیل که سهامداران جدید درخواست تشکیل شرکت جدید را دارند یا میخواهند از تعاونی بودن خارج شوند، در هر حال بعد از خصوصی شدن مخابرات و فعالیت بخش خصوصی سهامداران میتوانستند درباره مشارکتشان تصمیمگیری کنند.
ارسال نظر