دنیای‌اقتصاد- با وجود اینکه طی سال‌های اخیر تلویزیون‌های مبتنی بر تکنولوژی‌های جدید به بازار عرضه شده و در بازار شاهد رشد تنوع و محبوبیت تلویزیون‌های جدید هستیم، اما برخی از برندها روی تکنولوژی‌های خاصی تمرکز کرده‌اند.
تکنولوژی‌هایی که شاید تا قبل از این منحصر به برندی خاص بوده و حالا با ورود برندهای دیگر به این بخش شاهد تغییراتی در بازار تلویزیون ‌هستیم.
نمونه روشن این مثال را می‌توان در بازار تلویزیون‌های پلاسما مشاهده کرد. تا همین چند سال پیش پاناسونیک مطرح‌ترین برند تولیدکننده پلاسماهای بازار بود، اما در پی افزایش تعرفه واردات و همچنین کاهش موجودی و رشد قیمت محصولات این برند در بازار داخلی، شرکت‌های فعال در حوزه تولید اقدام به راه‌اندازی خط تولید تلویزیون‌های پلاسما کردند. تلویزیون‌هایی که بنا بر استانداردهای جهانی باید از لحاظ کیفیت و وضوح و همچنین شفافیت تصویر یک سر و گردن بالاتر از LCD یا
LEDها باشند.
تلویزیون‌هایی که اگرچه مبتنی بر تکنولوژی گران‌قیمتی هستند، اما با قیمتی ارزان‌تر از نمونه‌های LED سه‌بعدی و هوشمند در بازار به فروش می‌رسند.
شنیده می‌شود اختلاف قیمت تلویزیون‌های پلاسمای ال‌جی و سامسونگ با برند پاناسونیک بیشتر به دلیل این است که پاناسونیک بابت واردات از ارز آزاد استفاده می‌کند و تولیدکنندگان داخلی تلویزیون‌های پلاسما از ارز مبادله‌ای؛ اما فروشندگان محصولات پاناسونیک اعلام کرده‌اند علت این اختلاف قیمت ویژگی‌های خاص فنی تلویزیون‌های پلاسمای پاناسونیک است. به بیان آنها پلاسماهای پاناسونیک از لحاظ وضوح تصویر و... قابل مقایسه با پلاسماهای ارزان قیمت نیستند.
در هر حال اقدام برخی از برندها به تولید تلویزیون‌های پلاسمای ارزان منجر به جلب توجه گروهی از کاربران تلویزیون به سمت این نمونه‌ها شده است. نمونه‌هایی که در این بخش ما به معرفی آنها خواهیم پرداخت. پس اگر قصد خرید تلویزیون پلاسما را دارید این مطلب را بخوانید:

پاناسونیک
این برند یکی از عرضه‌کنندگان مطرح و قدیمی تلویزیون‌های پلاسما در بازار است که تلویزیون‌های گرانقیمت پلاسما را به بازار عرضه می‌کند.
در میان تلویزیون‌های این برند مدل VT۳۰و۴۲ با قیمت ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان طرفداران زیادی دارد.
این مدل از تکنولوژی سه‌بعدی کیفیت تصویر Full HD، زمان پاسخ‌دهی ۰.۰۰۱ میلی ثانیه و نسبت کنتراست ۱:۵,۰۰۰,۰۰۰ بهره می‌برد و دارای ۲ عدد اسپیکر ۶ وات به همراه یک عدد ووفر ۱۰ وات و تیونر تلویزیونDVB-T است.
ورودی‌هایHDMI USB Component Composite LAN و امکاناتی چون OSD Language، تله تکست، بازی همراه با دو عدد عینک سه بعدی، قابلیت ضبط از طریق پورت USB بر روی هارد و فلش و قابلیت ضبط روی کارت حافظه از دیگر ویژگی‌های این پلاسمای پاناسونیک است. سایزهای بزرگ‌تر این تلویزیون هم در بازار موجود است که قیمت بالاتری دارد.
همچنین مدل‌های ۴۲،۵۰،۵۵ اینچی از تلویزیون‌های ST۳۰ هم از محبوب‌های پلاسمای پاناسونیک در بازار داخلی هستند که با قیمت پایه سه میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به بازار عرضه شده‌اند. این تلویزیون پلاسمای غیر سه‌بعدی در سایز ۴۲ اینچ به گیرنده دیجیتال نیز مجهز بوده و محبوبیت زیادی نزد علاقه‌مندان به پلاسما دارد.

ال‌جی
این برند هم مدت‌ها است به عرضه تلویزیون‌های پلاسما مبادرت ورزیده است. اما برخلاف پاناسونیک، ال‌جی پلاسماهای چندان گرانی را به بازار عرضه نکرده است.
در هر حال این برند مدل 60PA65000FG را برای علاقه‌مندان به تلویزیون‌های سایز بزرگ پلاسما به بازار عرضه کرده است.
این تلویزیون فاقد فن‌آوری ۳D و هوشمند است. PA۶۵۰۰۰ طراحی خیلی استانداردی دارد. قیمت این تلویزیون در بازار داخلی در حدود سه میلیون و ۶۵۰ هزار تومان
است. همچنین مدل ۶۰PN۶۵۰۰۰ از تلویزیون‌های پلاسمای محبوب ال‌جی است. این تلویزیون دارای تیونر داخلی دیجیتال، صفحه محافظ شیشه‌ای، قابلیت
Clear Voice II و... بوده و با قیمت سه میلیون و ۸۵۵هزار تومان به بازار عرضه شده است.
ال‌جی مدل ۵۰PN۴۵۰۰۰ را نیز برای علاقه‌مندان به تلویزیون‌های ۵۰ اینچ پلاسما به بازار عرضه کرده است.
این تلویزیون نیز یک نمونه سه‌بعدی پلاسما است که با قیمت دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به بازار عرضه شده است.

سامسونگ
این برند هم طی یکی دو سال اخیر روی تولید تلویزیون‌های پلاسما تمرکز بیشتری نسبت به قبل داشته و مدل‌های متنوعی به بازار عرضه کرده است. از این خانواده مدلPS۵۱F۴۹و۵۰ یک تلویزیون پلاسمای سه‌بعدی ۵۱ اینچی است که با قیمتی در حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به بازار عرضه شده است.
مدل ۵۱F۴۸۵۰ هم یکی دیگر از تلویزیون‌های پلاسمای این خانواده است که با سایز ۵۱ اینچی به بازار عرضه شده است. تلویزیون مذکور قیمتی در حدود ۲ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان دارد.
این برند تلویزیون‌های ارزان‌تری هم دارد. به عنوان مثال، مدل PS۴۳F۴۹۵۰ که یک پلاسمای سه‌بعدی با سایز ۴۳ اینچ است یکی از محبوب‌های بازار است که قیمتی حدود یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان دارد.