بزرگترین مزیت نسل چهار ارتباطی کاهش قیمت است
دنیایاقتصاد- مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: از زمان صدور مجوز فعالیت در حوزه نسلهای بالاتر ارتباطی هفت تا هشت ماه زمان میبرد که این شرکت خدمات مورد نظر را به مشترکان ارائه دهد. وحید صدوقی درباره اینکه مهاجرت به نسلهای بالاتر ارتباطی به چه میزان زمان نیاز دارد، توضیح داد: لازم است مقدمات ورود به نسلهای سوم و چهارم ارتباطی پیش از ارائه این خدمات آماده شود که برای آمادهسازی این مقدمات لازم است فرکانس باندها بهطور مشخص به اپراتورها اطلاع داده شود، چراکه هر یک از نسلهای سوم و چهارم بازههای مختلف فرکانسی دارند که هر یک از این فرکانسها نیاز به تجهیزات خاص خود دارند و برای ارائه این خدمات لازم است که پس از اخذ مجوزهای لازم و اعلام فرکانسها، شبکه توسعه لازم را داشته باشد.
دنیایاقتصاد- مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: از زمان صدور مجوز فعالیت در حوزه نسلهای بالاتر ارتباطی هفت تا هشت ماه زمان میبرد که این شرکت خدمات مورد نظر را به مشترکان ارائه دهد.
وحید صدوقی درباره اینکه مهاجرت به نسلهای بالاتر ارتباطی به چه میزان زمان نیاز دارد، توضیح داد: لازم است مقدمات ورود به نسلهای سوم و چهارم ارتباطی پیش از ارائه این خدمات آماده شود که برای آمادهسازی این مقدمات لازم است فرکانس باندها بهطور مشخص به اپراتورها اطلاع داده شود، چراکه هر یک از نسلهای سوم و چهارم بازههای مختلف فرکانسی دارند که هر یک از این فرکانسها نیاز به تجهیزات خاص خود دارند و برای ارائه این خدمات لازم است که پس از اخذ مجوزهای لازم و اعلام فرکانسها، شبکه توسعه لازم را داشته باشد.
مدیرعامل همراه اول در عین حال یادآور شد: در حال حاضر شبکه همراه اول ۲۴ هزار سایت BTS در کشور دارد که اگر ما بخواهیم به ارائه خدمات نسلهای بالاتر بپردازیم، برای ایجاد تغییر در این سایتها به مدتی زمان نیاز داریم. صدوقی در عین حال عنوان کرد: البته برخی از سایتها که طی چهار سال اخیر خریداری شدهاند، شاید تنها نیاز به نصب تجهیزات جانبی داشته باشند، اما به هر حال آنتن آنها بر اساس فرکانسها تغییر میکند و لازم است که در خود این دستگاهها نیز تغییراتی ایجاد شود.
وی ادامه داد: اکنون ما در بحث مربوط به لایه core تغییرات لازم را اعمال کردهایم، اما همانطور که گفته شد بخش مهمی از کار به بحث فرکانسها مربوط میشود.
صدوقی ادامه داد: به عنوان مثال برای نسل چهار فرکانسهایی بین ۷۰۰ تا ۲۶۰۰ وجود دارد که حال ما نمیدانیم، براساس کدام یک از این فرکانسها شبکههای خود را آماده کنیم به همین دلیل منتظریم پس از واگذاری مجوز فعالیت در زمینه ارائه خدمات نسلهای بالاتر ارتباطی فرکانسهای مورد نظر نیز به ما اعلام شود.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار همچنین اظهار کرد: اگر تا پایان آذرماه یا نیمه دیماه امسال فرکانسهای مدنظر به ما اعلام شود، ما تا شهریورماه سال آینده میتوانیم این خدمات را در ده استان کشور ارائه کنیم.
اما مدیر عامل همراه اول در پاسخ به اینکه آیا ارائه این خدمات تا این اندازه زمانبر خواهد بود، توضیح داد: ما اکنون در شهری مانند تهران بیش از ۳۳۰۰ سایت BTS داریم که اینها در منازل یا معابر قرار گرفتهاند و برای ارائه خدمات به نسلهای بالاتر لازم است، آنتن آنها تغییر کند و اگرچه تغییراتی که مربوط به لایه core میشود را میتوان با سرعت بیشتری دنبال کرد، اما با این وجود هشت ماه زمان برای ارائه این خدمات نیاز است.
صدوقی در ادامه با بیان اینکه شرکت ارتباطات سیار در دورهای که در سال ۹۰ اقدام به خرید تجهیزات کرده بود، علاوه بر نسل سه نسل چهار را هم مدنظر قرار داده، اظهار کرد: حتی سال ۸۹ ما اولین پایلوت خود را در شهر مرودشت راهاندازی کردیم، تا این خدمات را ارائه کند. اکنون نیز این بخش آماده است و اگر مجوز صادر شود ما میتوانیم ظرف کمتر از دو شبانهروز خدمات نسل جدید را در این شهر ارائه کنیم.
مدیرعامل همراه اول همچنین به صحبتهای وزیر ارتباطات اشاره کرد و افزود: بنابر اعلام وزیر ارتباطات قرار بر آن است که از شهریورماه مجوز ارائه خدمات نسلهای بالاتر صادر شود که این خبر خوبی برای ما و مردم است، چرا که مردم از این پس علاوه بر استفاده از این خدمات میتوانند کاهش هزینهها را نیز تجربه کنند، چرا که از مهمترین مزایای نسلهای بالاتر و از جمله نسل چهارم کاهش هزینهها است. وی ادامه داد: البته اکنون یکی از مسائلی که در این زمینه وجود دارد، بحث گوشیهای کاربران است؛ چرا که در حال حاضر بیشتر گوشیها نسل سه را پشتیبانی میکند.
ارسال نظر