ویندوز فون جای iOS را در آمریکای لاتین گرفت
میزان موفقیت مایکروسافت در آمریکای لاتین همچنان رو به افزایش است و این نخستین باری است که نرمافزار موبایلی مایکروسافت موفق شده است در رتبه دوم محبوبترینها قرار گیرد. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از جیاسام آرنا، مرکز تحقیقاتی IDC «گزارش بررسی بازار جهانی موبایل در فصل سوم ۲۰۱۳» را منتشر کرد و در آن توضیح داد که سیستمعامل ویندزو فون موفق شده است در منطقه آمریکای لاتین از iOS اپل پیشی بگیرد. بررسیهای جدید نشان داده است که عرضه گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستمعامل ویندوز فون به منطقه آمریکای لاتین از عرضه خانواده گوشیهای هوشمند آیفون پیشی گرفته است.
میزان موفقیت مایکروسافت در آمریکای لاتین همچنان رو به افزایش است و این نخستین باری است که نرمافزار موبایلی مایکروسافت موفق شده است در رتبه دوم محبوبترینها قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از جیاسام آرنا، مرکز تحقیقاتی IDC «گزارش بررسی بازار جهانی موبایل در فصل سوم 2013» را منتشر کرد و در آن توضیح داد که سیستمعامل ویندزو فون موفق شده است در منطقه آمریکای لاتین از iOS اپل پیشی بگیرد.بررسیهای جدید نشان داده است که عرضه گوشیهای هوشمند مبتنی بر سیستمعامل ویندوز فون به منطقه آمریکای لاتین از عرضه خانواده گوشیهای هوشمند آیفون پیشی گرفته است. گفته میشود که میزان موفقیت مایکروسافت در این منطقه همچنان رو به افزایش است و این نخستین باری محسوب میشود که نرمافزار موبایلی مایکروسافت موفق شده است در رتبه دوم محبوبترینها قرار گیرد.
در گزارش مرکز IDC آمده است که ویندوز فون مایکروسافت در این دوره زمانی ۳ ماه رشد ۲۰ درصدی داشته است و عرضه این محصول در بازار آمریکای لاتین با میانگین رشد سالانه ۱۵۶ درصد جلو میرود.
به عبارت دیگر باید گفت که ویندوز فون هماکنون دومین سیستم عامل موبایلی محبوب در شیلی، مکزیک، کلمبیا، پرو و دیگر کشورهای این منطقه محسوب میشود. تنها در کشور شیلی میزان عرضه گوشیهای هوشمند ویندوزی رشد ۵۰درصدی داشته است. این طور که مدتی قبل مرکز تحقیقاتی گارتنر اعلام کرد، در فصل سوم سال جاری میلادی سهم ویندوز فون از بازار جهانی گوشیهای هوشمند ۶/۳ درصد بوده و در این دوره زمانی ۹ میلیون دستگاه گوشی هوشمند با این سیستمعامل روانه بازار شده است.
این رقم رشد قابل ملاحظه عرضه جهانی ویندوز فون را نشان میدهد. زیرا در فصل سوم سال ۲۰۱۲ میلادی ویندوز فون صاحب ۳/۲ درصد از بازار جهانی گوشیهای هوشمند بود و در آن زمان فقط ۹/۳ میلیون دستگاه گوشی با این سیستمعامل در اختیار کاربران جهانی قرار گرفته بود.
ارسال نظر