تولید آب نبات دیجیتالی
دانش پژوهان نوعی آب نبات چوبی دیجیتالی ساختهاند که میتواند حس طعم متفاوتی را از طریق واقعیت مجازی خلق کند. به گزارش خبرگزاری مهر، این دستگاه الکترونیکی روی زبان کار گذاشته میشود و با فریب دادن مغز کار میکند. این دستگاه به گونهای با شبیهسازی چهار گروه طعم اصلی شیرین، شور، ترش و تلخ با استفاده از جریان الکتریکی کار میکند که مغز فکر میکند فرد در حال چشیدن غذا است. «نیمشا راناسینگه» مجری این تحقیقات از دانشگاه ملی سنگاپور میگوید: این فناوری میتواند روزی در خانهها اجرا شود تا ببیندگان تلویزیونی بتوانند غذای پخته شده در برنامههای آشپزی را بچشند.
دانش پژوهان نوعی آب نبات چوبی دیجیتالی ساختهاند که میتواند حس طعم متفاوتی را از طریق واقعیت مجازی خلق کند. به گزارش خبرگزاری مهر، این دستگاه الکترونیکی روی زبان کار گذاشته میشود و با فریب دادن مغز کار میکند.
این دستگاه به گونهای با شبیهسازی چهار گروه طعم اصلی شیرین، شور، ترش و تلخ با استفاده از جریان الکتریکی کار میکند که مغز فکر میکند فرد در حال چشیدن غذا است. «نیمشا راناسینگه» مجری این تحقیقات از دانشگاه ملی سنگاپور میگوید: این فناوری میتواند روزی در خانهها اجرا شود تا ببیندگان تلویزیونی بتوانند غذای پخته شده در برنامههای آشپزی را بچشند. این پژوهشگر میگوید تحریککنندههای غیرتهاجمی و گرمایی روی نوک زبان به طور موفقی حس چشایی اولیه را تولید میکنند.براساس اعلام راناسینگه، این سیستم قادر است ویژگیهای جریان الکتریکی (شدت، فرکانس و قطبیت: معکوسسازی جریان) را برای فرمولسازی محرکهای مختلف دستکاری کند. وقتی این آب نبات چوبی که از الکترود نقره ساخته شده است به نوک زبان برخورد کند 4 مزه آشنای شور، شیرین، ترش و تلخ را تولید میکند. این طعمها با یکدیگر میتوانند شبیهسازیهای مختلفی را که نزدیک به طعم واقعی است ایجاد کنند. نتایج این تحقیقات که بیش از یک سال در دانشگاه سنگاپور در حال اجرا است در کنفرانس ACM Multimedia در اسپانیا عرضه شده است. هنوز زمینه برای چشیدن بستنی توتفرنگی یا شکلات از طریق
لیسیدن تلفنهای هوشمند فراهم نشده است. پژوهشگران هنوز باید تعدادی از طعمهای شبیهسازی شده از جمله طعم شیرینتری را به این سیستم اضافه کنند. محققان همچنین در تلاش برای افزودن بو و بافت به این اپلیکیشن هستند، تا بتوانند مغز را به باور یک طعم واقعی، بهتر فریب دهند.
ارسال نظر