سمتهای جدید در سازمانها به کمک آیتی
همکاران سیستم- تحلیلگران شرکت پژوهشی گارتنر میگویند تا سال ۲۰۱۴ حدود ۲۰ درصد از سازمانهای دولتی برای خود متصدی امور دیجیتالی خواهند داشت. به گزارش گارتنر، توسعه و تحقق راهبردهای دولتی در زمینه فناوریهای دیجیتالی باعث شده است فشار بر مدیران سازمانهای دولتی بیشتر شود که این امر به ایجاد نقشها و سمتهای جدیدی در این زمینه خواهد انجامید. تحلیلگران این شرکت پژوهشی دریافتهاند که تا سال ۲۰۱۴ حدود ۱۰ درصد از سازمانهای دولتی افرادی را به سمت مدیریت امور مربوط به دادهها خواهند گماشت و ۲۰درصد از سازمانها نیز برای خود مدیر امور دیجیتال خواهند داشت.
همکاران سیستم- تحلیلگران شرکت پژوهشی گارتنر میگویند تا سال ۲۰۱۴ حدود ۲۰ درصد از سازمانهای دولتی برای خود متصدی امور دیجیتالی خواهند داشت.
به گزارش گارتنر، توسعه و تحقق راهبردهای دولتی در زمینه فناوریهای دیجیتالی باعث شده است فشار بر مدیران سازمانهای دولتی بیشتر شود که این امر به ایجاد نقشها و سمتهای جدیدی در این زمینه خواهد انجامید. تحلیلگران این شرکت پژوهشی دریافتهاند که تا سال ۲۰۱۴ حدود ۱۰ درصد از سازمانهای دولتی افرادی را به سمت مدیریت امور مربوط به دادهها خواهند گماشت و ۲۰درصد از سازمانها نیز برای خود مدیر امور دیجیتال خواهند داشت.
به گفته تحلیلگران گارتنر، دارندگان سمتها و نقشهای جدید در بدنه سازمانهای دولتی در کنار دارندگان نقشهای قدیمیتری مثل مدیران آی تی (CIO) و مدیران فناوری (CTO) فعالیت خواهند کرد. بنا بر پیشبینیها، دارندگان نقشهای جدید در کوتاهمدت نیازمند همکاریهای تنگاتنگی با دارندگان نقشهای قدیمیتر خواهند بود، اما در بلندمدت برخی عوامل ممکن است تعادل بین این مسوولیتها و سمتها را تغییر دهد. همپوشانی نقشهای قدیمی و جدید، عدم تمایز کافی بین مسوولیتهای مربوط به مدیریت اطلاعات و کاهش حساسیتها و تاکیدها در زمینه راهبرد دولتها در زمینه امور دیجیتال از جمله عواملی است که به گفته تحلیلگران ممکن است توازن بین این مسوولیتها را تغییر دهد.
ریک هوارد، مدیر بخش پژوهشهای گارتنر نیز نقش متصدی امور مربوط به دادهها را آسیبپذیرترین نقش دانسته و گفته علت این امر آن است که تنشهای موجود مدیران آی تی و مدیران امور دیجیتال در زمینه مدیریت اطلاعات و دادهها تشدید خواهد شد.
ارسال نظر