برندگان جشنواره علم گوگل معرفی شدند
چراغ قوهای که بدون باتری کار میکند، ترافیکی که خود را از مقابل آمبولانس کنار میکشد و درمان جدید آنفلوآنزا که روی رایانه طراحی شده و در برابر گونههای همهگیر نیز موثر است، ایدههایی بودند که توانستند جوایز برتر جشنواره علم گوگل ۲۰۱۳ را به دست بیاورند. به گزارش «ایسنا»، در میان بیش از ۱۰۰۰ اثر ارسال شده برای این جشنواره توسط نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال، تنها چهار کارآفرین نوجوان توانستند جوایز این رقابت را به دست بیاورند که در این میان اریک چن ۱۷ ساله از آمریکا بالاترین جایزه را دریافت کرد. با ترکیب مدلسازی رایانهای و پژوهشهای زیستی، پروژه چن از گروه ۱۷ تا ۱۸ سالهها بر نکات راهنمای نوع جدیدی از طب ضد آنفلوآنزا برای کمک به مبارزه با گسترش این ویروس تمرکز دارد.
چراغ قوهای که بدون باتری کار میکند، ترافیکی که خود را از مقابل آمبولانس کنار میکشد و درمان جدید آنفلوآنزا که روی رایانه طراحی شده و در برابر گونههای همهگیر نیز موثر است، ایدههایی بودند که توانستند جوایز برتر جشنواره علم گوگل 2013 را به دست بیاورند.
به گزارش «ایسنا»، در میان بیش از ۱۰۰۰ اثر ارسال شده برای این جشنواره توسط نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال، تنها چهار کارآفرین نوجوان توانستند جوایز این رقابت را به دست بیاورند که در این میان اریک چن ۱۷ ساله از آمریکا بالاترین جایزه را دریافت کرد.
با ترکیب مدلسازی رایانهای و پژوهشهای زیستی، پروژه چن از گروه ۱۷ تا ۱۸ سالهها بر نکات راهنمای نوع جدیدی از طب ضد آنفلوآنزا برای کمک به مبارزه با گسترش این ویروس تمرکز دارد. در گروه ۱۳ تا ۱۴ سالهها، وینی کونار استرالیایی برای یک برنامه هشدار زودهنگام برای خودروهای پیشرونده اورژانس جایزه دریافت کرد.
این سیستم به آمبولانسها و دیگر خودروهای اورژانس اجازه میدهد تا از طریق تلفن همراه یک سیگنال جیپیاس را از فاصله ۵۰۰ متری برای خودروهای دیگر در مورد نزدیک شدن خودرو امدادی ارسال کند.
ارسال نظر