مدیرعامل همراه اول گفت: تعرفه‌های ما ۱۰ سال است که تغییر نکرده و اگر وزیر ارتباطات در این زمینه به ما یاری نرسانند و نتوانیم تعرفه‌ها را قطعی یا علی‌الحساب افزایش دهیم، در حق اپراتور ظلم می‌شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در تفاهم‌نامه‌ای که با شرکت ارتباطات ثابت به امضا رسید، مقرر شد این شرکت‌ها در راستای تحولات صورت گرفته، خدمات خود را به صورت متمرکز در مراکز خاصی ارائه کنند و در واقع از این پس خدمات همراه و ثابت در یک مرکز به مشترکان دو اپراتور همراه اول و آشنای اول ارائه خواهد شد.
وحید صدوقی در این نشست با اشاره به اینکه ۱۰ سالی می‌شود که تعرفه‌های ما تغییری نکرده است، گفت: بنابراین با مصوبه تنظیم مقررات اقدام به فلت سازی شبکه خود کردیم و به مشترکان گفتیم هزینه جابه‌جایی از قبوض آنها حذف می‌شود. وی ادامه داد: حال اگر قرار باشد مجددا تعرفه‌های قبلی را در قبوض لحاظ کنیم، چگونه می‌توانیم با در نظر گرفتن هزینه‌های جابه‌جایی پاسخگوی مشترکان خود باشیم؟ مدیرعامل همراه اول ضمن درخواست کمک از دولت تدبیر و امید در این راستا، خاطر‌نشان کرد: باید راهکاری تبیین شود تا نه اپراتور ضرر کند و نه مشترک.
البته با توجه به اینکه قبل از مراسم حج برخی مشکلات را که با یکی از اپراتورهای عرب در سال‌های گذشته داشتیم با وزیر ارتباطات در میان گذاشتیم، وی دستور پیگیری هر چه سریع‌تر را داد که ما هم کمتر از ۱۰ روز موضوع را رسیدگی و حل کردیم و امیدواریم این حمایت دو طرفه باشد و وزیر ارتباطات هم در زمینه تعرفه‌ها به ما یاری رسانند؛ زیرا اگر تعرفه‌ها نه قطعی و نه علی‌الحساب تغییر کند، در حق اپراتور ظلم می‌شود.
صدوقی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه قیمت‌های اضافه دریافت شده آوای انتظار چگونه به مشترکان بازگردانده می‌شود، گفت: این سرویس پایه نیست و بنابراین نرخ پایه‌ای ندارد؛ اما با این حال و با توجه به نظر رگولاتوری، به مشترکان خود گفتیم که مابه التفاوت پرداختی آنها در این سرویس را محاسبه می‌کنیم و به اندازه رقم اضافه دریافت شده، به آنها اجازه استفاده از آوای انتظار رایگان را می‌دهیم.
نرخ آوای انتظار همراه اول ۵۰۰ تومان بود که با تخلف محسوب شدن این نرخ از سوی رگولاتوری به ۳۰۰ تومان کاهش یافت. او همچنین درباره خدمات نسل سوم تلفن همراه که به نوعی با انحصار روبه‌رو شده است نیز ابراز کرد: میزان سرمایه‌گذاری ما در این نسل مشخص شده و از سال گذشته نیز درخواست خود را به رگولاتوری برای ارائه خدمات این نسل داشته‌ایم و همچنان نیز منتظر ورود به خدمات این نسل هستیم؛ زیرا برای خرید BTS نیازمند دریافت مجوز فرکانس از رگولاتوری هستیم.
صدوقی با تاکید بر اینکه خرید تجهیزات و نصب آنها بالغ بر ۶ ماه تا یک سال زمان می‌طلبد، اذعان کرد: اما این مدت زمان در کنار انحصاری است که برای رایتل در نظر گرفته شده و عملا باید تا سه ماهه دوم سال ۹۳ منتظر بمانیم تا این انحصار به پایان برسد و چون یک سال هم زمان برای توسعه شبکه دیگر اپراتورها مورد نیاز است، پس این انحصار تا سال ۹۴ وجود خواهد داشت.