مدیر‌عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: با توسعه شبکه ارتباط سیار ضریب نفوذ تلفن‌همراه در ایران از ۷درصد در سال ۸۳ به ۲۹‌درصد در سال‌جاری افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری فارس، وحید صدوقی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن‌همراه در جهان به ۴۵‌درصد رسیده است، عقب‌ماند‌گی در بخش تلفن‌همراه را یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که با واگذاری سیم‌کارت‌های اعتباری و توسعه زیر‌ساخت‌ها‌ی شبکه با محوریت کاهش هزینه مشترکان و افزایش کیفیت خدمات، ضریب نفوذ تلفن‌همراه در سال‌جاری به بیش از ۴۰‌درصد افزایش یابد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار اظهار داشت: ایران از نظر ضریب نفوذ تلفن‌همراه در بین ۲۲۰ کشور دنیا رتبه ۱۳۵ و از میان ۶۳۷ اپراتور رتبه ۳۷ را دارد.

وی گفت: ما از نظر تعداد مشترک در خاورمیانه با ۱۷‌میلیون مشترک در رتبه دوم قرار داریم و اپراتور ترک‌سل با ۳۳میلیون مشترک رتبه اول را دارد.

صدوقی به برنامه‌های آینده شرکت ارتباطات سیار اشاره کرد و گفت: جذب ۶میلیون مشترک جدید‌، تثبیت نشان تجاری برند، ارائه سرویس‌های ارزش افزوده، تکمیل پروژه‌های GC، پروژه ۳+ و افزایش شش هزار سایت BTS از جمله برنامه‌های سال‌جاری این شرکت است‌. وی گفت: توسعه و راه‌اندازی سرویس‌های GPRS (خدمات اینترنتی) و تکمیل پوشش جاده‌های اصلی کشور از دیگر برنامه‌های این شرکت است.

مدیر‌عامل شرکت مخابرات ایران به دور جدید ثبت‌نام اینترنتی سیم‌کارت‌های این شرکت اشاره کرد و گفت: در دو هفته اخیر شمار متقاضیان ثبت نام سیم کارت دائمی ۹۶۰‌هزار و سیم‌کارت اعتباری ۸‌هزار و ۶۰۰ نفر بوده که از این شمار ۱۷۱‌هزار نفر ثبت نام اینترنتی کرده‌اند که ۱۱۰‌میلیون ریال تراکنش مالی داشته است

صدوقی با تاکید بر اینکه در سال ۲۰۰۷ قصد رسیدن به ضریب نفوذ ۴۰‌درصدی را داریم، افزود: در سال‌جاری افزایش هزینه نخواهیم داشت.

پافشاری مسوولان دولتی به ادامه واگذاری سیم‌کارت‌های اپراتور اول در حالی صورت می‌گیرد که به باور بسیاری از کارشناسان و نمایندگان مجلس این اقدام وزارت ارتباطات نقص صریح اصل ۴۴ قانون اساسی است.

کارشناسان می‌گویند با روی کارآمدن اپراتور دوم و تکمیل پوشش شبکه‌های تالیا از یکسو و فراهم شدن مقدمات برگزاری مناقصه اپراتور سوم، دولت باید فعالیت خود را در این بخش متوقف و از توان بخش‌خصوصی در این زمینه استفاده کند.