معرفی گوشی
نگاهی به گوشیRadar اچ تی سی
این گوشی ۱۳۷ گرمی در ابعاد ۱۲۰ در ۵/۶۱ در ۹/۱۰ میلیمتری ساخته شده است. این گوشی از استحکام کافی برخوردار است و دردست گرفتن آن بسیار راحت است.
گوشی Radar اچ تی سی با برخورداری از امکانات بالا تولید و روانه بازارهای جهانی تلفن همراه شده است.
این گوشی ۱۳۷ گرمی در ابعاد ۱۲۰ در ۵/۶۱ در ۹/۱۰ میلیمتری ساخته شده است. این گوشی از استحکام کافی برخوردار است و دردست گرفتن آن بسیار راحت است. اچ تی سی Radar به آسانی در جیب جا میگیرد و با یک دست نیز میتوان با آن کار کرد. اچ تی سی Radar نسخه کوچک تر و ارزان تر اچ تی سی Titan است که در مقایسه با آن قابلیتهای کمتری دارد.
اچ تی سی Radar قاب آلومینیومی یکپارچه دارد و طراحی آن بسیار شیک است که در این گوشی مانند اچ تی سی Flyer، قاب پشت گوشی دارای قسمتهای پلاستیکی لاستیک مانند تولید شده است.
صفحه نمایش ۸/۳ اینچ S-LCD گوشی دارای وضوح WVGA است که وضوح استاندارد ویندوزفون است که کنتراست و تراکم پیکسل آن با اینکه در حد عالی نیست اما با توجه به رده قیمت گوشی در حد مطلوب است. بخش People وظایف دفترچه تلفن را انجام میدهد اگرچه نامیدن آن تحت عنوان «دفترچه تلفن» خیلی درست نیست.
در عوض مخاطبین، افراد را با پروفایلهایشان در اختیار دارند که این عبارت از شبکههای اجتماعی گرفته شده است. نخستین صفحه از بخش People لیستی از تمامی مخاطبین (مخاطبین گوشی، دوستان شبکه اجتماعی، دوستان ایمیل و...) را با میانبر جستوجو و یک دکمه برای اضافه کردن مخاطب نشان میدهد. برای وارد کردن متن در این گوشی از یک صفحه کلید پیشفرض QWERTY استفاده میشود که دارای حالت افقی و عمودی است. این سبک در تمامی گوشیهای ویندوزفون یکسان است و فقط میتوان زبان صفحه کلید را تغییر داد و فرهنگ لغتی را که لغات را نشان میدهد دوباره تنطیم کرد.
کار با این صفحه کلید بسیار راحت است و دارای واکنش صوتی است و صفحه کلید واکنش ویبره ندارد و نمیتوان آن را فعال کرد.
Media Player در بخش موسیقی و ویدئو وجود دارد که دارای لوگوی Zune است.
با اجرای آن، تاریخچه نشان داده میشود که دسترسی سریع کاربر به دو مورد اخیری را که پخش شدهاند فراهم میکند. همچنین میتوانید به منوی کامل بروید و نرمافزار پخش موسیقی یا ویدئو را اجرا کنید.
اچ تی سی Radar به یک دوربین پنج مگاپیکسل با کانون اتوماتیک مجهز است که این دوربین دارای لنز F۲.۲ زاویه گسترده ۲۸ میلیمتری و حسگر نور زمینه است.
وضوح دوربین بین ۲۵۶۰ در ۱۹۲۰ پیکسل است و این گوشی در قاب جلوی خود نیز دارای یک دوربین VGA برای تصاویر خودنگاره و مکالمه تصویری است.
امکان انتقال فایل از طریق بلوتوث وجود ندارد و از طریق کابل USB و Wi-Fi نیز میتوان فایلها را با Zune همگامسازی کرد.
این تنها راه برای انتقال مستقیم فایلها بین کامپیوتر و Optimus ۷ است. WP۷ حالت Mass Storage ندارد. گزینه دیگر برای همگامسازی، Cloud است که با استفاده از سرویس رایگان مایکروسافت ۲۵GB SkyDrive حافظه برای کاربر فراهم میکند.
Office یکی از مزایای ویندوزفون محسوب میشود و امکان مشاهده و ویرایش مستندات بهصورت رایگان فراهم شده و در این سیستمعامل ادغام شده است. کار با نرمافزار آلارم آسان است و منوی آن متناسب با iOS است و زمان آلارم با یک سوئیچ On،Off در طرف راست وجود دارد.
صفحه نمایش لمسی ۸/۳ اینچ خازنی LCD با وضوح ۸۰۰×۴۸۰ پیکسل (WVGA) و ۱۶ میلیون رنگ، سیستمعامل ویندوز فون ۷، پردازنده Adreno ۲۰۵ GPU، ۱GHZ Scorpion، تراشه Snapdragon، ۵۱۲MB RAM، ۵۱۲ MB ROM، دوربین ۵ مگاپیکسل با کانون اتوماتیک، فلاش Geotagging، LED و کلید سختافزاری دیافراگم، ۸GB حافظه داخلی، سوکت صوتی استاندارد ۵/۳ میلیمتری، پورت استاندارد microUSB (شارژ)، دالبی موبایل و ارتقای صوتی SRS، Wi-Fi b/g/n، بلوتوث ۱/۲ با A۲DP، شتابسنج برای چرخش اتوماتیک صفحه، ویرایشگر مستندات Office، ادغام فیس بوک و سرویسهای Cloud، گیرنده داخلی A-GPS، رادیو FM استریو با RDS، HTC Hub و نرمافزارهای اختصاصی اچ تی سی از امکانات کلیدی این گوشی به شمار میآید.
ارسال نظر