اعلام آسیبپذیرترین نرمافزارها
شرکت «ادوبی» در این لیست توانسته است پنج جایگاه را به خود اختصاص دهد که البته این رتبهها برای این شرکت افتخار چندانی در پی نخواهد داشت، زیرا در پی ضعفهای موجود در نرمافزارهای ریدر، اکروبات و فلش که سه رتبه اول این لیست را نیز به دست آوردهاند به شرکت ادوبی نسبت داده شده است.
نام نرمافزار SUN جاوا در این لیست در رتبههای چهارم و پنجم دیده میشود که در پی آن نام نرمافزار QuickTime اپل، Winamp و مایکروسافت آفیس به چشم میخورد. مایکروسافت نسبت به سال گذشته تمرکز بیشتری روی ایمنی نرم افزارهای خود داشته است؛ زیرا در گزارش سال گذشته کسپراسکای، نام این شرکت منشا اکثریت آسیبپذیریها و نقاط ضعف نرمافزاری بود.
پرخطرترین کشورها در این گزارش کشورهایی هستند که در آنها کاربران رایانهای بیشترین خطر آلودگی ویروسی را در شبکه به وجود میآورند. کسپراسکای کشورهای پرخطر را در این بخش روسیه، عمان، عراق، بلاروس، ارمنستان، آذربایجان و قزاقستان اعلام کرده است.
تعداد ویروسها، بدافزارها، خطرها و آلودگی هایی که به این مرکز امنیتی در سه ماهه اول سال 2011 گزارش شده در حدود یک میلیون و 987 هزار و 44 برنامه یا بدافزار بوده است. همچنین برترین کشورهایی که آلودهترین رایانهها در آنها قرار گرفتهاند عبارتند از: کشورهای سودان، بنگلادش، عراق، رواندا، نپال، تانزانیا، افغانستان، آنگولا، اوگاندا و عمان.
بر اساس آخرین گزارش شرکت کسپراسکای، امنترین کشورها از نظر خطر آلودگیهای محلی رایانهای به ترتیب کشورهای ژاپن، آلمان، سوئیس، لوکزامبورگ و دانمارک اعلام شدهاند.
ارسال نظر