یک متخصص بیماری‌های پوستی گفت: عفونت‌های قارچی پوست یکی از آلودگی‌های شایع در جامعه به شمار می‌رود که این بیماری قابل انتقال از طریق سطح گوشی تلفن همراه می‌باشد. نرگس پورحیدری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: به دلیل قابل انتقال بودن آلودگی‌های موجود در سطح گوشی تلفن همراه، نباید از این گوشی‌ها به صورت مشترک استفاده کرد و این وسیله باید جزو لوازم شخصی افراد به شمار رود. وی با بیان اینکه آلودگی‌های موجود در سطح گوشی تلفن همراه باعث افزایش جوش‌های پوستی می‌شود، افزود: فلزاتی مانند Ni که در ساخت گوشی‌های همراه مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند برای افرادی که به این فلزات آلرژی دارند، خطرناک باشد و آلرژی این افراد را افزایش دهد. این متخصص بیماری‌های پوستی با اشاره به اینکه میزان آلودگی‌های موجود در سطح گوشی تلفن همراه می‌تواند با مشاغل افراد نیز مرتبط باشد، تصریح کرد: در محیط‌هایی مانند بیمارستان‌ها، کارکنان این بخش‌ها به دلیل تماس مستقیم با بیماران نباید بدون دستکش از گوشی تلفن همراه استفاده نمایند. وی افزود: تحقیقات جدید در دنیا نشان می‌دهد که آلودگی‌های موجود در سطح گوشی‌های تلفن همراه در بین خانم‌ها به دلیل استفاده از لوازم آرایشی بیشتر از آقایان می‌باشد.

پورحیدری با یادآوری اینکه ویروس بیماری آنفلوآنزا بیشترین آمار انتقال از طریق سطح گوشی همراه را به خود اختصاص داده است، گفت: آلودگی موجود در سطح موبایل گاهی می‌تواند موجب مرگ افراد نیز بشود. وی با اشاره به اینکه سرطان پوست نیز می‌تواند به عنوان یکی از بیماری‌های ناشی از آلودگی‌های تلفن همراه در دنیا به شمار رود، خاطرنشان کرد: بهترین راه در کاهش انتقال آلودگی‌های گوشی‌های تلفن همراه، نگهداری آنها در قاب‌های تمیز و قرار ندادن در محل‌های آلوده می‌باشد.

انتشار نرم‌افزار امدادگر همراه

«امدادگر همراه» برای آموزش امداد و کمک‌های اولیه ویژه گوشی‌های همراه به همت دبیر کانون جوان هلال‌احمر دشت آزادگان برای نخستین‌بار در کشور ابداع شد. به گزارش فارس، سید محمد موسوی‌نژاد در اقدامی خودجوش و بشردوستانه، مباحث آموزشی امداد و کمک‌های اولیه ویژه گوشی‌های همراه را ابداع کرد.

وی با تهیه نرم‌افزار جاوا ویژه گوشی‌های تلفن همراه، مطالب آموزشی پیرامون «حوادث و سوانح» و «امداد و کمک‌های اولیه» را در اختیار عموم مردم قرار داده است. نسخه الکترونیکی امداد به مبحث آموزشی ایست قلبی و تنفسی، شوک، خونریزی و پانسمان، دستگاه اسکلتی، شکستگی و آتل‌بندی، سوختگی، سرمازدگی، گرمازدگی، مسمومیت، گزیدگی‌ها و تریاژ پرداخته است. در نسخه جاوا امدادگر همراه حوادث و سوانح مباحثی قبل، حین و بعد از خطر از جمله زلزله، سیل، توفان، حوادث جاده‌ای، بهمن، آتشفشان ارائه شده است. از ویژگی‌های دیگر این نرم‌افزار امدادگر همراه کم حجم بودن، قابلیت جست‌وجو، تعیین ساختار جمله‌بندی و معرفی منابع استفاده شده است.

اعلام نحوه‌ استفاده از مکالمه‌ گروهی تلفن همراه

با این سرویس مشترکان تلفن همراه می‌توانند به‌صورت همزمان با حداکثر پنج مشترک مکالمه کنند، به صورتی که تمامی افراد حاضر در این تماس امکان صحبت و شنیدن صدای یکدیگر را داشته باشند.

مکالمه گروهی یکی دیگر از سرویس‌های همراه اول است که اکنون به صورت پیش فرض برای تماس مشترکان دائمی و اعتباری این شرکت فعال است و هزینه‌ای بابت فعال‌سازی و آبونمان آن از مشترکان گرفته نمی‌شود. هزینه برقراری ارتباط در مکالمات گروهی برای هر تماس به‌طور جداگانه و معادل تعرفه مصوب مکالمات محاسبه و برعهده شخص تماس‌گیرنده است. در صورتی که مشترک (الف) بخواهد مشترکان (ب) و (ج) را به مکالمه گروهی دعوت کند، اول مشترک (الف) با مشترک (ب) تماس گرفته و تماس با وی را در حالت HOLD قرار می‌دهد؛ سپس مشترک (الف) با مشترک (ج) تماس گرفته و با استفاده از منوی گوشی خود و با انتخاب گزینه CONFERENCE تماس‌های (ب) و (ج) را به مکالمه گروهی تبدیل می‌کند. با توجه به اینکه در این وضعیت مشترک (الف) دو تماس برقرار کرده است، هزینه این تماس‌ها را طبق تعرفه پرداخت می‌کند.