موبایل ایرانی
ادامه مناقشه بر سر تعداد مشترکان ایرانسل
در حالیکه مسوولان مقررات و ارتباطات رادیویی کشور شرایط ویژهای را برای اپراتور خارجی ایرانی ایرانسل MTN قائل بوده و معتقدند که در پروانه این اپراتور سقفی تعیین نشده است، وزیر ارتباطات تاکید کرد ایرانسل حداکثر ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار سیمکارت میتواند ارائه کند. رضا تقیپور، وزیر ارتباطات در گفتوگو با موبنا درخصوص اظهارات مسوولان سازمان تنظیم مقررات مبنی بر سقفدار نبودن پروانه اپراتور دوم با بیان اینکه تمامی پروانههای صادر شده از سوی سازمان تنظیم مقررات دارای چارچوبهای مشخص است، افزود: میزان سقف واگذاری سیمکارت در پروانه تمامی اپراتورها و سقف پروانه، مشخص است. وی خاطرنشان کرد: اما در پروانههای صادر شده، تمام اپراتورهای تلفن همراه میتوانند برای ارتقای سقف واگذاری سیمکارت در پروانه خود، درخواست به کمیسیون سازمان تنظیم مقررات ارائه کنند.
وی گفت: بر اساس تمامی مجوزهایی که به اپراتور ایرانی خارجی ام تی ان ایرانسل ارائه شده، در مجموع این اپراتور میتواند ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار سیمکارت واگذار کند. چندی پیش مسوولان سازمان تنظیم مقررات در یک نشست خبری اعلام کردند که در پروانه اصلی این اپراتور قیدی مبنی بر میزان سقف واگذاری سیمکارت در پروانه ذکر نشده است. اما با این حال مدیرعامل ایرانسل اعلام کرد که این شرکت براساس پروانه فعالیت، محدودیتی در واگذاری سیمکارت ندارد.
علیرضا قلمبر دزفولی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در پروانه واگذار شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هیچ سقفی برای تعداد مشترکان این اپراتور وجود ندارد. مدیرعامل ایرانسل تصریح کرد: اگر مدیران و مسوولان محترم، نسخه دیگری از پروانه ایرانسل را در اختیار دارند که ما از آن بیخبریم، از آنها میخواهیم که آن را در اختیار رسانهها قرار دهند.
این سخنان درحالی صورت میگیرد که مدیرعامل ایرانسل تا به حال پروانه اخذ شده اپراتور خود را منتشر نکرده است. لطفالله سبوحی، معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که هفته گذشته و در جریان یک نشست مطبوعاتی بود، گفت: آنچه که در پروانه ایرانسل آمده، تعداد مشترکانی است که اپراتور خود را متعهد به واگذاری سیمکارت به آنها کرده است.
وی گفته بود: در زمان تدوین پروانه شورای اقتصاد تعداد مشترک را تصویب میکند که براساس آن سقف تعداد مشترک برای ایرانسل لحاظ نشده، اما در اسناد پشتیبانی که پروانه این اپراتور دارد، آمده است که هر بنگاه اقتصادی نمیتواند بیش از ۴۰ درصد سهم بازار را داشته باشد و برهمین اساس هم این اپراتور میتواند تا رسیدن به سهم ۴۰ درصدی از بازار تعداد مشترکان فعال خود را افزایش دهد.
داستان بگو مگوهای رسانهای مدیران ارتباطی کشور در حالی ادامه دارد که ایرانسل هفته گذشته و در اطلاعیه ای به مشترکانی که هنوز سیمکارتهای خود را فعال نکردهاند هشدار داد که تا پایان تیرماه و در صورت عدم فعال شدن سیمکارتهایشان آنها را پس میگیرد.
این درحالی است که این اپراتور پیش از این و در طرحهای تشویقی اقدام به فروش یک سیمکارت و تحویل دو سیمکارت کرده بود که به نظر میرسد طرحهایی از این دست به جهت هدایت افکار عمومی به سمت این اپراتور باعث شده تا ایرانسل هماکنون با چنین مشکلی روبهرو باشد. از سوی دیگر برخی از کاربران تلفن همراه در تماس با دنیایاقتصاد اذعان میدارند اگر این اقدام ایرانسل به منظور فعال شدن سیمکارت و سودآوری برای اپراتور باشد اگر مشترکی هر سه ماه یک بار و فقط با یک پیامک از سیمکارت خود استفاده کند آیا برای اپراتور سودآور خواهد بود و آیا در این صورت باز هم سیمکارتی که این چنین کم استفاده است قطع خواهد شد؟
ارسال نظر