قائم مقام وزیر ارتباطات در فناوری و امور بین‌الملل گفت: پروژه داشتن یک اپراتور اختصاصی برای حوزه فناوری اطلاعات در کشور یکی از موضوعات مهمی است که آن را پیگیری می‌کنیم. مهدی اخوان بهابادی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان، اظهار کرد: وزارت ICT در دولت نهم بیشتر در توسعه مخابرات و ارتباطات تاکید داشت و چندان خود را متولی فناوری اطلاعات نمی‌دانست و این موضوع کاملا مشهود بود که البته می‌توان گفت در این زمینه هم موفق عمل کردند.

او افزود: در این زمینه می‌توان به تعداد مشترکان تلفن همراه و ثابت در ابتدای دولت نهم و انتهای این دولت اشاره کرد و میزان پیشرفت آن را مشاهده و مقایسه کرد؛ این افزایش به حدی بود که در حال حاضر در این حوزه‌ها به حد اشباع رسیدیم و می‌توان گفت در حوزه تلفن ثابت و همراه متقاضی چندانی باقی نمانده که نیاز به سرمایه‌گذاری سنگینی در این حوزه داشته باشد.

قائم مقام وزیر در فناوری و امور بین‌الملل با بیان اینکه شعار دولت دهم، نخستین دولت الکترونیکی در وزارت ICT بود که وزیر نیز صراحتا چندین بار آن را اعلام کرد، گفت: اولویت ما در وزارتخانه بحث فناوری اطلاعات و امنیت آن و حوزه فضایی است و به صراحت راجع به حوزه مخابرات سکوت می‌شود.

اخوان اضافه کرد: یکی از اهداف برنامه پنجم توسعه ایجاد ۱۰ میلیون پورت پرسرعت در کشور است که البته خط ۵۱۲ کیلو بیت پرسکند، پورت پرسرعت قلمداد شده، ولی فرآیندی که در حال حاضر در وزارتخانه به‌عنوان محوری‌ترین پروژه از نظر حجم، ابعاد و اهمیت دنبال می‌شود این است که ما داخل کشور سعی می‌کنیم اپراتوری را در حوزه IT وارد کنیم.

او ادامه داد: البته این موضوع در مرحله مقدماتی است و در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در فاز طراحی است و هنوز تصمیم‌گیری درباره اینکه این یکی از پروژه‌های قبلی باشد یا به شکل اپراتور چهارم فعالیت کرده و وارد بازار شود، انجام نشده است. او گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تصمیم‌گیری درباره اینکه نحوه ورود به کار چگونه خواهد بود؟ یا مجری این پروژه در بخش خصوصی چه کسی است؟ و موارد و سوالاتی دیگر تا پایان پاییز سال جاری در داخل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شود.