موبایل ایرانی
مالیات ۲۰۰ میلیارد تومانی و حق امتیاز ۶۸۸ میلیارد تومانی همراه اول
مدیر مالی شرکت ارتباطات سیار گفت: این شرکت سال گذشته ۲۴۰ میلیارد تومان و در ۹ ماه نخست امسال ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات به دولت پرداخت کرده است.
سیدمهدی میرسیدی در گفتوگو با «ایرنا»، گفت: فعالیت همراه اول به صورت مستقیم و غیرمستقیم منافع بسیاری را برای دولت دارد و این شرکت علاوه بر پرداخت مالیات و عوارض، مبالغ مناسبی را به عنوان حق امتیاز به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی میپردازد. وی افزود: شرکت ارتباطات سیار، امسال به عنوان اپراتور همراه اول مبلغ ۶۸۸ میلیارد تومان حق امتیاز به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پرداخت کرده است.
میرسیدی با اشاره به خصوصی شدن شرکت مخابرات ایران گفت: هماکنون شرکت ارتباطات سیار به طور غیرمستقیم و به واسطه مخابرات در بورس حضور دارد.
وی در مورد تاثیر خصوصی شدن در امور مالی شرکت ارتباطات سیار گفت: خصوصیسازی موجب شده پرداختهای تکلیفی شرکت منتفی شود و مدیران فارغ از قوانین دولتی و وظایف حاکمیتی عمل کنند.
میرسیدی افزود: روند سوددهی شرکت ارتباطات سیار با خصوصی شدن بهتر شده است که این سود در زمینه توسعه کیفی و بهبود خدمات شرکت سرمایهگذاری مصرف خواهد شد.
وی ادامه داد: با واگذاری شرکت به بخشخصوصی، قوانین دست و پاگیر اداری حذف و بر چالاکی شرکت افزوده و روند سوددهی شرکت نیز بهتر میشود. میرسیدی در مورد تغییر شیوههای مالی شرکت گفت: از مدتها قبل زمینههای خصوصی سازی آماده شده و فرآیند سوددهی شرکت متاثر از افزایش تعداد مشترکین در دو حوزه دائمی و اعتباری برقرار شده است.
پروژه تولید تجهیزات شش میلیون خط بلاتکلیف است
با وجود گذشت نزدیک دو سال از اتمام مهلت کنسرسیوم توسعه ارتباطات سیار برای تحویل پروژه تولید تجهیزات شش میلیون خط تلفن همراه، هنوز این پروژه به اتمام نرسیده است.
به گزارش موبنا این پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶۸ میلیارد تومان و با هدف افزایش توان داخلی، تامین تجهیزات و قطع وابستگی فنی به خارج از کشور، اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۶ کلید خورد. قراربود تولید تجهیزات شش میلیون خط تلفنهمراه در مدت ۱۸ ماه به اتمام برسد.
به همین منظور اجرای این پروژه به کنسرسیوم توسعه ارتباطات سیار، شامل شرکتهای داخلی کارخانجات مخابراتی ایران، کارخانجات مخابراتی راه دور، فنون ارتباطات سیار، صنایع قطعات الکترونیک ایران، صاشیراز و میکروموج واگذار شد و مورد تایید شورای راهبری و سامان دهی و پیاده سازی سیاستهای حمایت از تولیدکنندگان داخلی فناوری اطلاعات و ارتباطات قرارگرفت.
با گذشت قریب به سه سال از زمان آغاز پروژه و با توجه به محقق نشدن وعدهها و برنامههای زمانبندی شده، طبق آخرین اعلام حدود ۶۰ درصد پروژه تولید نهایی شده است. همراه اول به عنوان کارفرمای این پروژه تاکنون دو بار آن را تمدید کرده است.
ارسال نظر