معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ایران معتقد است که تجهیزات مرتبط با شبکه این شرکت عمدتا از نوکیا، اریکسون و زیمنس تهیه می‌شود و می‌توان گفت کیفیت تجهیزات در این زمینه در سطح اروپا از جایگاه مناسبی برخوردار است. سیدحسن رضوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نوکیا از کشور فنلاند، اریکسون از سوئد و شرکت زیمنس، آلمانی است و تجهیزات مرتبط با شبکه شرکت ارتباطات سیار ایران از این تولیدکنندگان وارد می‌شود.

وی ادامه داد: ما در شبکه‌مان بویژه در تهران از تولیدات نوکیا و اریکسون استفاده می‌کنیم، به‌عنوان مثال تجهیزات رادیویی از اریکسون تامین می‌شود.

رضوی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مشکلات ما با شهروندان برای نصب BTS در خیلی جاها به نتیجه رسید و موفق به نصب آنتن‌های BTS شدیم، اما در برخی جاها از جمله گیشا، هنوز شهروندان از نصب این آنتن‌ها ممانعت می‌کنند که باید در این زمینه فرهنگ‌سازی لازم صورت بگیرد.

معاون نظارت و مدیریت شبکه همراه اول با بیان اینکه تجهیزاتی که در شبکه داریم و مورد استفاده قرار می‌گیرد، به سال‌های ۷۵ و ۷۶ مربوط است، گفت: اینگونه تجهیزات را باید تعویض کنیم زیرا قدیمی است و باید برای کاربرد جهت ارائه سرویس‌های جدید تعویض شوند.

صد سایت تالیا با ایرانسل به اشتراک گذاشته خواهد شد

شهرداری تهران به منظور بهره‌برداری از ایستگاه‌های مخابراتی و عرضه خدمات مورد نیاز تلفن‌همراه با مشارکت اپراتورهای تلفن‌همراه، اقدام به ساماندهی دکل‌های مخابراتی کرده است. مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر وابسته به معاونت مالی و اداری شهرداری تهران با بیان این خبر، گفت: با توجه به وجود مشکلات پوشش ارتباطات شهری در درجه اول و نیاز به افزایش ظرفیت سرویس‌دهی تلفن‌های همراه در درجه بعدی، در نشست‌های شهرداری تهران با مدیران تلفن‌های خطوط همراه اول، تالیا و ایرانسل، پیشنهاد ثبت شرکتی را ارائه کرد تا بر اساس اهداف و عملیاتی کردن برنامه‌های آن بتوان دغدغه‌ ارتباطی، فقدان آنتن‌دهی مناسب و مخدوش شدن مبلمان شهری را برای همیشه از بین ببرد.

وی افزود: از ابتدای سال ۸۸، نصب دکل‌های تلفن همراه طبق تایید کمیسیون فنی شرکت که متشکل از نمایندگان معاونت خدمات شهری، معاونت شهرسازی و معماری، سازمان پارک‌ها و فضای سبز، سازمان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه تایید می‌شود.

مدیرعامل شرکت ارتباط مشترک شهر همچنین افزود: تدوین لایحه ساماندهی دکل‌ها، آنتن‌ها، تاسیسات مخابراتی و ارتباطی، عضویت در کمیته تنظیم مقررات و حفاظت در برابر اشعه، عقد قرارداد شهرداری با اپراتورهای تلفن‌همراه، کارگزاری شهرداری تهران، سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی، سازمان فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در امور ساماندهی دکل‌های اپراتورهای تلفن همراه، هماهنگی لازم جهت ساماندهی ایستگاه‌های مخابراتی توسط شرکت ارتباط مشترک شهر از جمله وظایف اصلی این شرکت است که تاکنون در بخش فنی با احداث و راه‌اندازی ۱۰ سایت مشترک بین سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی و اپراتورهای تلفن همراه و چهار سایت دیگر نیز در دست بررسی فنی است. وی در ادامه افزود: همچنین ۲۵ سایت مشترک بین ایرانسل، همراه اول و تالیا تجمیع شده است و به زودی ۱۰۰ سایت تالیا با ایرانسل به اشتراک گذاشته خواهد شد.

وی در پایان به وصول بخشی از مطالبات شهرداری تهران اشاره و عنوان کرد: وصول بخشی از مطالبات شهرداری تهران بابت اجاره ایستگاه‌های همراه اول و تالیا در مکان‌های عمومی شهر از اقدامات دیگر این شرکت تاکنون بوده است.