ثبات قیمت در بازار تلویزیون - ۳۰ مهر ۸۸
بازار دیجیتال- قیمت انواع تلویزیون طی دو هفته اخیر در بازار ثابت بوده و تغییر چندانی نکرده است.
عکس: نگار متیننیا
بازار دیجیتال- قیمت انواع تلویزیون طی دو هفته اخیر در بازار ثابت بوده و تغییر چندانی نکرده است.
طبق اعلام فعالان بازار، با توجه به اینکه میزان تقاضا طی ماههای گذشته برای این کالا در حد قابل توجهی کاهش یافته است، قیمتها در حد کافی کاهش یافته و امکان کاهش بیشتر وجود ندارد.
رییس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری نیز معتقد است در شرایط فعلی قیمت تلویزیون به اندازه کافی کاهش یافته است و در حال حاضر قیمتها در بازار متعادل است و اکنون بهترین زمان برای خرید این کالاست.
وی در مورد تلویزیونهای الایدی نیز گفت، به دلیل اینکه این تلویزیونها هنوز بازار خود را نیافته اند و تنها یکی دو برند به عرضه این تلویزیونها میپردازند، قیمت این تلویزیونها بالاست؛ ولی امیدواریم با افزایش عرضه این تلویزیونها به بازار شاهد کاهش قیمت این کالا در بازار باشیم.
فعالان بازار همچنین از افزایش فروش تلویزیونهای بدون گارانتی در بازار خبر داده و میگویند این تلویزیونها که با قیمت بسیار پایینی در بازار به فروش میرسند باعث شدهاند بازار
دچار چنددستگی قیمتها شود و مصرفکنندگان نیز از این تلویزیونهای بدون گارانتی استقبال میکنند.
محمد فیروزآبادی، یکی از فعالان بازار در این باره میگوید، در حالی که قیمتها طی ماههای گذشته در حد قابل توجهی کاهش یافته است، اما میزان تقاضا به دلیل عرضه تلویزیونهای قاچاق و توجه مردم به سمت این تلویزیونهای ارزان قیمت، در حد ناچیزی است و در حال حاضر نمونههای قاچاقی بازار پر رونقی دارند.
علی نوری، یکی دیگر از فعالان بازار با اشاره به اینکه برخی از نمایندگیهای فروش برای فروش بیشتر کالاهای خود اقدام به ارائه هدیه به خریداران میکنند گفت، از آنجا که از مبلغ هدیه از مصرفکننده دریافت و روی قیمت کالای به فروش رسیده کشیده میشود، ارائه این هدایا نتوانسته کمکی به فروش بیشتر این کالاها باشد.
شرکتهای تولید و واردکننده نیز از ثبات قیمتها طی دو هفته اخیر در بازار تلویزیون خبر دادند.
به گفته عزیزی معاون مدیر فروش شرکت حافظ پخش، عرضهکننده محصولات صوتی و تصویری سامسونگ، در شرایط فعلی وجود کالاهای قاچاق ارزان قیمت به واردکنندگان رسمیضربه میزند.
فعالان بازار نیز از عرضه گسترده کالاهای قاچاق با برند سامسونگ در بازار خبر میدهند. این در حالی است که برندهایی مانند جیویسی، پاناسونیک و شارپ کمتر مورد حمله قاچاقچیان قرار گرفتهاند. نادمی، مدیر فروش شرکت مهوارالکتریک، عرضهکننده محصولات صوتی و تصویری جیویسی در این باره میگوید، جیویسی مشتریان خاص خود را دارد و به اندازه برندهای دیگر نیز شاهد عرضه نمونههای قاچاق آن در بازار نیستیم.
اما برندهایی که در بازار مشتریان عمومیدارند و به راحتی در بازار ولو به طور بدون گارانتی به فروش میرسند، بیشتر درگیر پدیده قاچاق میشوند.
به گفته وی، یکی دیگر از دلایل اینکه برخی برندها مانند جیویسی کمتر در معرض قاچاق قرار میگیرند این است که تلویزیونهای این برندها دارای تکنولوژیهای پیشرفته است و معمولا جزو تلویزیونهای حرفهای هستند پس مصرفکننده ریسک نمیکند و برای خرید چنین تلویزیونی به نمونههای قاچاقی بدون گارانتی اعتماد نمیکند.
ارسال نظر