گوشی‌های کارکرده در لباس نو

بازار دیجیتال- گوشی‌های کارکرده سابق بر این که گوشی کالای گران قیمت‌تری به حساب می‌آمد، بازار گرم و پر رونقی داشتند.

اما این اواخر فعالان بازار می‌گویند با کاهش قیمت‌ها و عرضه گسترده گوشی‌های ارزان قیمت به بازار از میزان تقاضا برای گوشی‌های کارکرده کاسته شده است.

برخی از فعالان بازار نیز ادعا می‌کنند به دلیل کاهش تقاضا، گوشی‌های کارکرده معمولا اوراق می‌شوند و گاه نیز اتفاق می‌افتد برخی از افراد سودجو گوشی‌هایی که ظاهر سالمی‌دارند در جعبه قرار داده، پلمب می‌کنند و به اسم گوشی آکبند به فروش می‌رسانند.

در این باره گفت‌وگوی کوتاهی با محمد سلامت، یکی از فعالان بازار گوشی داشتیم که می‌خوانید:

شنیده می‌شود با افزایش قیمت گوشی‌های آکبند که طی ماه‌های گذشته شاهد آن بودیم، بازار خرید و فروش گوشی‌های کارکرده به شدت راکد شده است. در این مورد توضیح دهید.

با توجه به کاهش قیمت‌ها در بازار گوشی و عرضه گوشی‌های ارزان‌قیمت و همچنین افت قیمت مدل‌های قدیمی ‌به دلیل ورود مدل‌های جدید، کمتر کسی به سراغ گوشی‌های کارکرده می‌رود.

از طرفی از آنجا که برخی از افراد سودجو گوشی‌های سرقتی را با تغییر شماره سریال به فروش می‌رسانند، مصرف‌کنندگان دیگر نمی‌خواهند ریسک کنند و به سراغ گوشی‌های کارکرده بروند.

پس تکلیف گوشی‌های کارکرده چه می‌شود؟

برخی از این گوشی‌ها پشت ویترین به امید به فروش رفتن می‌مانند و برخی نیز برای تعمیر گوشی‌های دیگر اوراق می‌شوند. به عبارتی در حال حاضر تعمیرکاران گوشی کم و بیش خریدار گوشی‌های کارکرده هستند.

شنیده می‌شود برخی از افراد گوشی‌های کارکرده‌ای را که ظاهری نو و تمیز دارند، به اسم کالای آکبند بسته‌بندی کرده و به فروش می‌رسانند. این موضوع صحت دارد؟

پس از اینکه فروش گوشی بدون گارانتی یا با گارانتی‌های متفرقه در بازار رواج یافت این اتفاق افتاد و اگر مصرف‌کنندگان کالا را با گارانتی معتبر خریداری کنند، خیالشان از این بابت نیز راحت می‌شود.