موبایل ایرانی
آیین نامه MMS همچنان در کما
رییس سازمان تنظیم مقررات گفت: آیین نامه MMS هنوز به تصویب نهایی مراجع ذیربط نرسیده است. محمود خسروی در گفتو گو با موبنا اعلام کرده که آیین نامه MMS تلفن همراه که توسط سازمان تنظیم مقررات تدوین شد برای تصویب نهایی توسط مراجع مربوطه در جریان است و جلساتی نیز در این خصوص در حال برگزاری است.
وی با بیان اینکه ابلاغ این آیین نامه منوط به تصویب مراجع مربوطه است گفت: آیین نامه MMS پس از تصویب نهایی و اعمال نظرات ارگانهای مربوطه از طریق سازمان تنظیم مقررات به اپراتورها ابلاغ میشود.
این در حالی است که اوایل اسفندماه سال گذشته، وزیر ارتباطات گفته بود که آیین نامه MMS به تصویب کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید و برای طی مراحل بعدی در دستور کار قرار گرفت.
به گفته محمد سلیمانی این آیین نامه توسط مراجع ذیربط تدوین شده بود که پس از اعلام نظر از سوی سازمانهای دست اندرکار این حوزه، در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
بر این اساس این آییننامه پس از ابلاغ، به عنوان پیوست فرهنگی، به پروانه اپراتور سوم پیوست میشود و در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارائه این سرویس، تبیین شده است.
گفتنی است بالغ بر ۱۰ ماه است که ارائه سرویس MMS تلفن همراه به دلیل نبود آیین نامه استفاده از آن بنا به درخواست وزارت ارتباطات، توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی ممنوع شده است.
تلفنهای همراه و ثابت کشور به ۵۹میلیون خط رسید
تعداد تلفنهای همراه و ثابت کشور تا پایان سال ۸۶، به ۵۹میلیون خط رسید که واگذاری ۱۷میلیون از این تعداد در سال گذشته محقق شد.
محمد سلیمانی، وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات، در مراسم دیدار نوروزی با کارکنان این وزارتخانه و شرکتهای تابعه، سال ۱۳۸۶ را سالی پرفراز و نشیب برای کل کشور برشمرد و اظهار داشت: در حوزه ارتباطات و فنآوری اطلاعات نیز به طور کلی حرکتهای بسیار خوب و گستردهای در سطح کشور انجام شد. سلیمانی، اظهار داشت: در پایان سال ۸۶، با توجه به تلاشهای انجام شده وضعیت در حوزه ارتباطات و فنآوری اطلاعات بسیار خوب و قابل قبول تلقی شده است، به گونهای که تا پایان اسفند ماه گذشته، تعداد تلفنهای همراه و ثابت کشور به ۵۹میلیون خط رسید که این عدد بسیار قابل توجهی محسوب میشود؛ این در حالی است که این عدد در ابتدای دولت نهم ۲۵میلیون خط بوده و در طول ۳۰ ماه ۳۴میلیون افزایش یافته است که ۵۰درصد آن در سال ۸۶ تحقق یافت.
ارسال نظر