به گفته‌ مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار مشکل عمده‌ تاخیر در ارائه‌ سرویس GPRS در سیم‌کارت‌های اپراتور اول، حمل تجهیزات مرتبط با این سرویس بود. به گزارش ایسنا، وحید صدوقی با اشاره به بحث ارائه‌ سرویس GPRS توسط اپراتول اول تلفن همراه اظهار کرد: ارائه‌ این سرویس توسط این اپراتور با مشکلاتی مواجه شد که عمده‌ترین آن حمل تجهیزات مرتبط با این سرویس بود که با تاخیر مواجه شد. وی از ارائه‌ این سرویس در سیم‌کارت‌های اپراتور اول تا پایان اسفندماه سال جاری و فقط در تهران خبر داد و یادآور شد: طبق تعهد پیمانکار مربوطه، این سرویس در سایر استان‌های کشور از دو تا پنج ماه، بعد از ارائه‌ این سرویس در تهران ارائه خواهد شد.

لزوم توجه بیشتر به کاربردها در پروانه اپراتور سوم

با وجود ارزش بیشترکاربردها نسبت به تکنولوژی، در پروانه اپراتور سوم هیچ الزامی‌به برقراری کاربردهای خاص وجود ندارد وباید به این موضوع توجه بیشتری شود.به گزارش سیتنا، وفا غفاریان رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران اظهارداشت: در پروانه اپراتور سوم به تکنولوژی، نسبت به کاربردها توجه بیشتری شده و درآن هیچ الزامی‌برای برقراری کاربردهای خاص دیده نشده است. وی افزود: باید در پروانه اپراتور سوم به موضوع کاربردها توجه بیشتری شود.

غفاریان خاطرنشان کرد: نگاه دنیا به این موضوع تغییر کرده؛ به طوری که ارزش خدمات نسبت به تکنولوژی افزایش یافته است. وی تاکید کرد: ابتدا باید به کاربردهای مورد نیاز توجه شود و سپس بر اساس آن توجه خود را معطوف به استفاده از انواع تکنولوژی بنماییم.

اسپادان می‌تواند ظرفیت‌های خود را افزایش دهد

از آنجایی که اسپادان شرکتی سودده است؛ می‌تواند ظرفیت‌های خود را افزایش دهد.

سید احمد سجادی، مدیرعامل شرکت مشارکتی مخابرات سیار اصفهان (اسپادان)، اظهار داشت: در حال حاضر ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور نزدیک به مرز ۵۰‌درصد است، اما ایران باید بتواند به ضریب نفوذ صد درصد برسد. وی گفت: اسپادان شرکتی سودده بوده و با توجه به امکاناتش می‌تواند ظرفیت‌های خود را افزایش دهد. وی افزود: با توجه به نیازهای ۴۰میلیون نفری حال حاضر کشور به تلفن همراه، افزایش سرعت در واگذاری سیم‌کارت توسط اپراتورهای خصوصی امری ضروری است. مدیرعامل اسپادان تصریح کرد: از آنجایی که شرکت مشارکتی مخابرات سیار اصفهان سودده است، توانایی سرمایه‌گذاری بیشتر را نیز دارد. سجادی گفت: در برخی کشورها، ضریب نفوذ تلفن همراه به بالای ۱۴۰درصد رسیده است که ایران نیز باید با کمک بخش‌خصوصی باتجربه، در این زمینه به توسعه سریع‌تر دست یابد.