بهروز مینایی، مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ایسنا، ضمن بیان کاهش سرمایه‌گذاری در بخش تولید بازی‌های رایانه‌ای در کشور گفت: بخش زیادی از بودجه بنیاد توسط دولت تامین می‌شود که امسال متاسفانه با توجه به محدودیت‌های بودجه‌ای بیش از ۹۰ درصد ‌این کمک‌ها کاهش یافته است. مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان‌اینکه بنیاد در ساخت حدود ۱۰۰ بازی سرمایه‌گذاری کرده است، ادامه داد: بخشی از‌این بازی‌ها به بازار آمده و غیر از بنیاد، سایر نهادهای دولتی و بخش خصوصی نیز روی حدود ۱۰۰ بازی بومی دیگر سرمایه‌گذاری کرده است؛ در نتیجه نزدیک به ۲۰۰ بازی کاملا‌ایرانی در اختیار داریم. وی درعین حال ادامه داد: با وجود‌این تعداد بازی بومی، خانواده‌ها به آنها دسترسی کافی ندارند؛ چرا که برای آنها شبکه‌ توزیع مناسب وجود ندارد. مینایی با یادآوری ‌اینکه نزدیک به ۲۰ بازی به مرحله‌ انتشار رسیده، اما شبکه توزیع داخلی به پخش آنها اقدام نمی‌کند، گفت: به طور مثال طی روزهای آتی بازی «طلای سیاه» در خارج از کشور منتشر می‌شود؛ اما در داخل توزیع‌کنندگان به توزیع آن اقدام نکردند.

مینایی در پاسخ به‌این پرسش که چرا بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای تبلیغات اقدام نمی‌کند، توضیح داد: ‌این بنیاد برای انعقاد قرا‌رداد و مشارکت در ساخت تیزرهای تلویزیونی اقدام کرده اما تا زمانی‌که مبلغ قابل توجهی برای تبلیغات هزینه نشود، باکس تبلیغاتی که برای آگهی در نظر گرفته می‌شود، مناسب نیست. مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه باید یک رویکرد فرهنگی نسبت به‌ این محصولات که بیشتر جنبه‌ اخلاقی، فرهنگی و آموزشی دارند در صدا‌وسیما به وجود بیاید، تاکید کرد: اگر بودجه‌ مناسبی در اختیار ما قرار بگیرد قطعا نسبت به تبلیغات مناسب اقدام خواهیم کرد؛ چرا که هدف اولیه‌ بنیاد در سال‌جاری ‌این بود که بیش از یک پنجم از بودجه‌ خود را روی مقوله فرهنگ‌سازی و تبلیغات متمرکز کند. مینایی علت جذب‌ نشدن سرمایه‌گذار خصوصی را نبود قانون کپی‌رایت دانست و تاکید کرد: سرمایه‌گذاران زیادی تمایل دارند که در بازی‌های رایانه‌ای سرمایه‌گذاری کنند؛ اما به دلیل رعایت ‌نشدن قانون کپی‌رایت برای بازی‌های خارجی،‌این بازی‌ها بسیار ارزان فروخته می‌شود و شرکت‌های توزیع‌کننده به سود کم قانع‌اند.مینایی توضیح داد: اکنون بازی خارجی با کیفیت خوب با قیمت هزار تومان در بازار موجود است و بازی داخلی با حداقل قیمت سه هزار تومان، به همین دلیل مردم گمان می‌کنند که بازی داخلی گران است.مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان اینکه رعایت قانون کپی‌رایت به ما اجازه می‌دهد که محدودیت‌های فرهنگی را نیز در واردات بازی‌های خارجی رعایت کنیم، افزود: رعایت‌این قانون فضا را برای صادرات بازی داخلی نیز باز می‌کند و همچنین بازی‌های خارجی به قیمت واقعی خود بر‌می‌گردد، بنابراین بازی‌ایرانی نیز گران محسوب نمی‌شود.

مینایی در مورد وضعیت صادرات بازی‌های رایانه‌ای‌ایرانی گفت: به دلیل تحریم‌ها، شرکت‌های خارجی نمی‌توانند با کشور وارد تجارت شوند و حتما باید در کشور‌های دیگر یک نماینده داشته باشیم که بتوانیم روی صادرات تمرکز کنیم.