حجم بالای اطلاعات دیجیتال چالش تازه فعالان آی‌تی در خاورمیانه

تولید حجم بالایی از انواع داده به تازه‌ترین چالش برای شرکت‌های فناوری فعال در خاورمیانه مبدل شده است. به گزارش خبرگزاری فارس، یافته‌های موسسه تحقیقاتی آی دی سی نشان می‌دهد که هر سال بازار داده‌های دیجیتال حدود ۴۰ درصد رشد می‌کند و این میزان رشد هفت برابر سریع‌تر از بقیه بخش‌های دنیای IT است.

بر همین اساس بخش اعظم هزینه‌های نگهداری اطلاعات مربوط به خرید و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای ذخیره‌سازی اطلاعات است که باعث می‌شود هزینه‌های انجام شده برای این کار تا سال ۲۰۱۵ به طور متوسط ۶۱ درصد رشد کند.

در واقع کشورهای خاورمیانه اندکی دیرتر از دیگر نقاط جهان به نگهداری اطلاعات به صورت دیجیتال و آنلاین کردن اسناد و اطلاعات کاغذی روی آورده‌اند و حال در تلاش هستند این عقب ماندگی را جبران کرده و به این منظور برای فراهم آوردن امکانات لازم برای این کار به طور گسترده در تلاش هستند.

تحقیق دیگری که توسط Aberdeen Group انجام شده نشان می‌دهد شرکت‌های تجاری برای اینکه بتوانند اطلاعات خود را به صورت دیجیتال نگهداری کنند باید هر ۵/۲ سال یکبار سخت افزارهای جدید خریداری کرده و از آنها برای ذخیره‌سازی اطلاعات بهره بگیرند.

پیش‌بینی‌ها حاکی است که حجم کل اطلاعات دیجیتال در سطح جهان تا سال ۲۰۲۰ از مرز ۴۰ زتابایت خواهد گذشت. این رقم چندی قبل تنها ۵ زتابایت پیش بینی شده بود که از پیش بینی‌های قبلی فاصله قابل توجهی دارد.

از جمله دیگر نتایج مسابقه برای افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی اطلاعات به صورت دیجیتال، افزایش ۴۰ درصدی افراد شاغل در حوزه‌هایی همچون ارتباطات، خدمات، نرم افزار و سخت افزار در بازه زمانی سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۲۰ خواهد بود. این افراد در زمینه‌هایی همچون مدیریت سخت افزارهای حافظه، امنیت، کلود کامپیوتینگ و... مشغول به کار خواهند شد.